Din pacate, in ciuda comportamentului ei din ultima perioada, tu ai fost cel care a pus punct relatiei...Nu te sinucide, de ce ai face-o? pentru o fata? Am avut si eu o relatie dinasta la distanta, parea fata perfecta, nici in vis nu mi-o puteam imagina mai perfecta ca in realitate. Dar stii cum se spune, nimic frumos nu dureaza si dupa 3 luni a inceput sa-si piarda interesul in mine. Dupa jumate de an ne-am despartit si nu mai vorbim nici acum. E drept ca primele zile iti vine sa iti tai venele, sa nu mananci, sa stai in pat si sa suferi, dar esti baiat, mobilizeaza-ti psihicul, incearca sa treci peste, nu e imposibil, eu am reusit, desi eram gata sa-mi dau viata pentru fata asta. Despartirea asta m-a facut sa am o alta viziune asupra unei relatii cu o fata, acum nu ma implic prea tare emotional pana nu stiu cu cine am de a face. Tot ce trebuie sa faci e sa nu disperi, ea a luat in serios despartirea si de aceea nu mai vrea nici sa comunice. Chestia asta cu "hai sa ramanem prieteni" merge daca sunteti la distante mici unul de celalalt, la relatiile la distanta nu inseamna decat despartire definitiva. De ce? Pentru ca conversatia nu poate decat sa duca din nou la apropouri de impacare si poate fata nu mai vrea asta. Tu tii mult la ea, e normal, dar in cazul tau, she doesn't give a *** about you. Asa ca in concluzie, tu de ce sa suferi ca un prost degeaba cand ea probabil are alt iubit si e fericita? Incearca sa vezi situatia prin ochii ei si nepasarea va veni de la sine
Fratee...
Sincer m-a intristat pe mine.
Eu am stabilit cu prietenul meu o chestie...desi mi-a fost foarte greu(tot asa din orase diferite).Cat suntem plecati sa punem pauza relatiei sa ramanem decat ''best friends''.Dar... sincer mi-e incepe sa mi se para ca s-a racit.
Iar tu.Nu te omora.Cu prima ocazie cand o vezi pe mass.Lasa-i un mesaj.Spune-i asta! Cat de mult iti lipseste.
Eu incerc sa o inteleg pe ea.Poate a durut-o prea tare despartirea si a incercat sa faca una definitiva ca sa treaca peste.
Si eu am incercat sa uit.Cel putin cat sunt in orasul meu... special ca sa doara mai putin.Dar nu am resusit. Daca ati fost de atat timp impruna o cunosti.Eu una daca mi-ar spune ca ii e dor de mine nu l-as lasa.
Acum daca zici ca de nici o culoare nu te baga in seama. Poate a incheiat totul.Dar incearca totusi sa ii spui cat de dor iti e.O ultima incercare. Daca ii lasi mesaj sigur il va citit! Sau intreb-o direct:''Tu chiar nu mai ai de gand sa vorbesti cu mine''.
Sper ca te-am ajutat.
Si din nou nu te sinucide!
Sinuciderea nu e o solutie! Nu e ca si cum s-ar sfarsi lumea doar pentru ca tu ai o problema imposibil de rezolvat (ele se rezolva in timp)cat despre asa zisa ta prietena tu ai tinut la ea foarte mult dar cel mai probabil ea nu avea sentimente la fel de putenice fata de tine (din moment ce s-a distantat atat de repede)depinde si de cine a venit cu ideea despartirii.Relatiile la distanta de obicei nu rezista prea mult timp,poate asta s-a intamplat, si-a dat seama ca are nevoie de o persoana care sa-i fie alaturi, uneori numai prezenta persoanei dragi iti poate ridica moralul.Incerca totusi sa gasesti o alta modalitate in care sa-ti limpezesti mintea...iesi in oras mai des cu prietenii,scrieti toate gandurile care te apasa intr-un caiet(nu este un jurnal dar pe mine m-a ajutat de multe ori treaba asta,e ca si cum te-ai elibera,te simti mai relaxat, iar atunci cand vei le vei reciti iti vei da seama ca nu mai esti aceeasi persoana, esti mai stabil). Incearca sa-ti faci o prietena care-ti poate fi aproape din toate punctele de vedere...revin la faza cu "sinuciderea", la cat de scurta e viata ar trebui sa tragi cu dintii de ea.
Pai in primul rand parte cu sinucisul e o foarte mare prostie nu e sfarsitul lumi la o fata, fete gasesti peste tot...Si eu am avut vreo 2 relatii la distanta si sincer am ajuns la concluzia ca relatiile la distanta nu dureaza stii vorba aia "ochi care nu se vad se uita" este foarte adevarata deci sfatul meu nu mai face niciodata prostia de a avea o relatie la distanta pentru ca toate au acelasi sfarsit...si in al doilea rand niciodata nu esti singur trebuie doar sa vezi persoanele de langa tine si pe primul plan sunt parinti care vor fi alaturi de tine intotdeauna.
Sinuciderea e pentru lași! Tu doar fugi de o problemă care să știi,nu vei scăpa de ea nici pe lumea cealaltă!
Deci,sunt o mie de fete ca,ea.Și mi-e îmi plăcea de alt cineva din alt oraș și când nu mai vorbeam,nu mai rezistam.
Dar a început școala și acel,,vis urât,, s-a sfârșit și,,unul frumos,, a început în viața mea.
Așa se poate întâmpla și cu tine, doar dacă ești pregătit să începi un nou,, vis frumos,,
Ti-am citit primele randuri in care ziceai ceva ca te-ai despartit de o fata si finalul in care ziceai ca vrei sa te sinucizi din cauza ei, nu ti-am citit restul ca mi s-a parut irelevant de penibil.
Ce simti tu se numeste obsesie, depinzi de ea mai mult decat vrei si de cat ai nevoie, lasa chestiile siropoase ca nu poti traii fara ea.
Esti blocat pe "Vreau sa fiu cu fata asta"/"Am nevoie sa fiu cu fata asta", cand ar trebui sa fi "Mi-ar place sa fiu cu fata asta".Sa-ti dai doua palme cu un semn de Stop peste fata si sa te trezesti la realitate, asta poti sa faci, mai sunt fete pe lumea astea cate vrei, faci din tantar armasar si exagerezi prea mult.
Lumea nu a inceput cu o fata, nici n-o sa se sfarseasca de la una.
Grow a pair, nimic nu este mai penibil decat un baiat sa planga dupa o fata si sa puta a disperare dupa el.
Voi ambii at decis sa va despartiti.
Ea s-a distantat foarte mult, dar tu cum ai vrut daca si atunci chind va itilneatsi nu numai ca traeatsi in orase diferite, dar nici nu va prea intelegeatsi.
Aceste cuvinte,, vad ca nu ii pasa de mine chiar deloc"- suna asa de parca esti o victima, nu mai fi asa moale tu esti barbat nu te mai plinge atita, fii mai tare.
Ai atitea probleme pe cap, ce crezi ca daca o sa vorbesti cu ea problemele singure o sa se rezolve.
Ea nu iti raspunde la mesaje la... findca voi vatsi despartit si ca sa nu iti mai dee sperntse goale ca puteti fi din nou impreuna si procedeaza asa, asteapta putin timp si nu o mai bombarda asa mult cu atentia ta.
Pe viitor o sa fitsi prieteni asa cum vatsi inteles.
Inca o sa gaseti persoana iubita cu care o sa fii fericit.