| Ingerparasit a întrebat:

deci povestea mea suna cam asa:Am fost ff mult timp imp, ne certam, ne impakam, ne evitam si etc...Pe parcursul verii am fost impreuna, si cand a inceput scoala m-a evitat complet, si am ales sa ma despart de el, eu i-am tr mesaj ca vreau sa ne despartim si el nu a zis nimic, la scoala evita sa vb cu mine, si nici nu ma primeste in ochi atunci cand ne zicem macar salut, eu i-am facut un mik cadou, si el nici macar mersi in fata nu mi-a zis... nu stiu ce sa mai cred dar cred ca are pe altcineva ca mereu il vad scriin mesaje si vb la telefon, ce credeti ca mai tine la mine? sau doar ma evita ca sa poata sa ma uite mai usor? scuze daca am scris gresit funda+ vot la restul

Răspuns Câştigător
| SimonaAdina a răspuns:

Buna, am citit raspunsul lui Anonimatus si pot sa iti spun parerea mea...Eu cred ca mai exista inca o posibilitate decat cea spusa de Anonimatus si anume acea de a incerca sa se razbune, poate incearca sa te faca sa suferi. Poate este un baiat orgolios si nu vrea sa creada lumea ca el este conudus de o femeie. Daca ia-i trimis acel sms si nu ti-a raspuns, si in plus daca te evita atunci eu cred ca ar trebui sa o lasi balta si sa iti vezi de viata ta.Stiu ca iti va fi greu dar daca te iubeste cu adevarat si o sa vada aceasta indiferenta la tine o sa isi dea seama de ce a pierdut si o sa se intoarca la tine.El a vazut ca tu nu poti sa stai fara el si de aceea se poarta asa, pentru ca stie ca orce ar face tu o sa fi cu el.Fi mai rece si distanta asa cum este el si astfel o sa-ti dai seama ce este in sufletul lui. Sper ca ti-am fost de folos:*

2 răspunsuri:
| anonimatus a răspuns:

Eu cred ca acum e ca altcineva si nu vrea sa te faca sa suferi imi pare ff rausad

| vάĝàвøήτ a răspuns:

Te evita ori pentru ca e rusine cu tine la scoala fata de prietenii lui. ori pentru ca nu vrea sa aiba o relatie cand e scoala deoarece (se ia cineva de tine sau ai vreo problema ceva. si el trebuie sa te ajute tot timpu) cam asa fac majoritatea baietilor.straight face