Ti-e frica sa saruti? Nu ai de ce! Asa eram eu la inceput si era prima zi de cand eram cu el. Daca nu stii cum lasa-l pe el sa se apropie de buzele tale, sa te sarute si apoi el o sa miste acoo din buza ei asa faci si tu.nu e nimic dificil bitha.totu vine de la sine. pup si succes
Spala-te bine pe dinti, strange din c.r si spune-ti in sinea ta: ce-o fi o fi, casc gura!
Daca nu, mai asteapta si tu vreo 10 ani!
BUNA ANDREEA, sunt florin si desi am 13 ani inteleg aceste lucruri foarte bine, stiu ca baieti sunt foarte insistenti cand vine vorba de sarut, dar nu trebuie sa-ti fie frica, oricum daca gresesti cu ceva, el nu te va respinge pur si simplu, te va accepta asa cum esti deci nu-ti fie frica...eu am trecut prin asa ceva si am 13 ani , nici eu n-am stiutprima data apoi am inceput sa invat, asa ca nu-ti fie frica fi curajoasa, si sa vezi ca va iesi ceva ffff bun si sper sati pla ca pentru ca este o senzatie fff placut, pup.mult noroc
Scrie pe youtube ""how to kiss tutorial""xD gasesti cate ceva si te antrenezi si tu cu cineva
Tu fetito, mama ta stie ce faci tu? cati ani ai? maxim 11. E plin de copii siteul asta. Auzi-l si pe Florin. Ce relatie e aia fara sarut? Poti sa consideri ca nu sunteti impreuna.
In primul rand lasate "dusa de val" lasa-l pe el sa o introduca si dupa aia fa si tu ce face el. Si intra si aici... poate te ajuta succes http://www.codrosu.ro/......tat-video/
Nu sunt reguli pentru sarut.Asta vine de la sine. Nu ai de ce sa iti fie frica. Te lasi pur si simplu dusa de val. Succes:*
De fapt..."thereforyou", am 14 ani, mai bine taceai decat sa dai raspunsuri proaste, pacat de site-ul asta si de oamenii binevoitori ca exista si oameni care sunt foarte amuzati de problemele altuia, si mai dau si raspunsuri tampite.