| blueprint8 a întrebat:

Deci problema mea e urmatoarea: am un prieten de un an si o luna si sintem fericiti in ceea ce priveste viata de cuplu.Insa inainte sa fim impreuna am fost cu un baiat(o sa-l notez prin X) pentru o perioada scurta de timp(3 luni) si nu il pot uita pe X, mereu ma gindesc la el.Si nu inteleg de ce. ma simt bine cu iubitul meu actual insa ceva mereu parca ma arunca in bratele lui X.Cum credeti ca ar fi bine sa procedez? Ii iubesc pe ambii intr'un fel.Heeepl straight face

5 răspunsuri:
| Ame25 a răspuns:

Incearca sa vezi de care iti place mai mult si ramai cu ala...

| Felys a răspuns:

Gandeste-te la motivul despartirii de celalat si apoi iti va trece de el, ciorba reincalzita nu e la fel, posibil ca numai tu sa te mai gandesti la el si el sa fi trecut demult peste si sa isi fi facut alta viata

| blueprint9 a răspuns (pentru Felys):

Buna,mi-am uitat parola la contul acesta si daca ai dori am putea discuta pe noul meu profil? chiar am nevoie de ajutor si mi'ar prinde bine sa discut cu cineva

| Felys a răspuns (pentru blueprint9):

Desigur,daca doresti poti sa pui intrebari si pe privat, nu ma deranjaza cu nimic

| NiKoLeT a răspuns:

DAca,,iubesti,, doua prs, cu siguranta o iubesti pe a doua, deoarece daca ai fi iubit-o pe prima prea tare atunci nu te mai indragosteai adoua oara