| Nikoooooooo a întrebat:

Deci problema mea incepe cam asa... i-am dat papucii fostului prieten deoarece el in ultima vreme evita sa vb cu mine, acum imi pare foarte rau, ca eu il iubesc ff mult, iar un prieten de-al lui mi-a spus ca ma minte in ultima vreme sh ca ma insala cu una din sat cu el, el cand i-am tr sms ca vreau sa ne despartim, nu mi-a raspuns la sms, si eu i-am tot tr sms si nu imi raspunde, ce ar insemna acest lucru? eu am 15 si el 15 catre 16

Răspuns Câştigător
| NuAmGăsitNume a răspuns:

Lasa`l! Dupa ce ti-a spus prietenul lui,ai incercat sa dai de el,nu a raspuns,pa! Adica daca ar tine la tine cu adevarat ar lasa orice altceva pentru tine,sau nah macar ti-au spune sa astepti un pic daca era important.Dar daca te ignora,poate chiar are pe altcineva,o fata caruia ii dedica timp. Inteleg ca il iubesti foarte mult,dar esti tanara si baieti mai sunt, stai linistita ca nu scapam de ei.laughing Cauta apreciere si afectiune in altcineva! O sa iti fie bine, viata merge inainte.
Pace!

5 răspunsuri:
| HotChoclate a răspuns:

De ce vrei sa te impaci cu el? Daca tinea macar un pic la tine sau te respecta iti raspundea la mesaje, lamurea problema.Te ignora, ca sa nu-l mai deranjezi.Mai bine il uiti thinking

| anushk a răspuns:

Ca nu te mai vrea! esti tanara, ai timp sa cunosti baieti.nu te stresa cu astfel de persoane.

| Nikoooooooo explică:

Ms mult de sfaturi...imi va fi ff greu sa il uit...saddar viata merge inainte indiferent de eltongue

| alylove15 a răspuns:

Nu ti-a raspuns pentru ca nu il pasa de tine... uita-l mai ales daca zici ca te-a si inselat...nu te merita mai sunt si alti baietii.

| CriSs_9889 a răspuns:

Lasal in pace treci mai departe.la urmatorul daca u tt ii trmiti sms o sa creada ca esti un fel "disperata" daca chiar te iubeste o sa se intoarca...