Scumpa se vede ca-l iubesti si daca sti ca si el te iubeste nu renuntza la iubirea voastra.Astea is nimicurii, daca ai sti prin cate am trecut eu pentru iubirea mea, lasa origoliu, nimic nu e mai important ca persoana pe care o iubesti, nu-l pierde dint-un lucru asa minor ca o sa regreti daca nu o sa faci ceva pentru a infrunta situatzia.Sa nu plangi, nu rezolvi nimic ...cred ca ai un suflet imens si meriti tot ce-i mai bun, explica-i ce te deranjeaza iar daca el nu face nimic sa schimbe lucru asa treci peste, pentru ca sunt sigura ca sunt si altii baieti care ar da orice pentru o fata ca tine, nu unul care sa te ignore sau sa-ti intoarca spatele cand te simti rau.Fiecare are momente mai bune si mai putin bune, poate si pe el il deranjeaza anumite chesti, incearca sa vb si sa rezolvati toate problemele.Dar niciodata sa nu renunti asa usor pentru ca iubirea are multe teste. lupta pentru ea!
Eh de obicei in problemele astea intervine plictiseala poate s-a plictisit de tine are toane nu zic ca e sigur asa acum u poti decide. daca te face nefericita. lasa-l stiu ca doare dar asta e trece cu timpul si mai ales cum ai probleme cu inima nu trebuie sa te consumi atta, sti cum e fiecare sac isi gaseste peticu te inteleg il iubesti dar el nu t ia in serios cum naiba sa t enervezi si sa pleci ca nu t pwpa o fata. asta e oricum eu zic sa mai discuti cu el si sa iti dai seama daca merita sau nu dragostea ta :X eu t pup sper sa faci ce trebuie si nu te mai consuma/enerva/intrista/supara bafta
Poate are si el o perioada mai proasta si cred ca daca ai pleca ar veni dupa tine dar asteapta sa se calmeze si mai asteapta sa discuti cu el.
Eu zic sa mai incerci sa discuti cu el fiind ca atunci cand ai o problema nu trebuie sa tii totul in tine si sa suferi . Discuta cu el si se vor rezolva multe
Bafta>