| kiiid a întrebat:

Deci, s. o spunem direct: îmi place de un băiat. am 2 case, una e de vacanţă [ la care merg in weekend, dar nu tot timpul ]şi am un vecin la casa de vacanţă de care îmi place mult. e chiar genu meu [ de la tatăl lui am cumpărat terenul ca să ne facem casa ] în fine.problema e că e ungur. nu că aş avea o problemă cu asta, dar nu pot să fiu cu el. eu stiu puţin, puţin, deci nu mă pot inţelege cu el dar din câte ştiu, la orice şcoală ungurească se face şi limba română ca "limbă străină". deci ar trebuie să ştie. mi-e ruşine să mă bag în vorbă cu el. :-s de.aia aş vrea câteva sfaturi să. l fac să vrea să vorbească cu mine dar nu metode de genu: "ia. ţi nu ştiu ce fusta scurtă, du. te după el, învaţă ungureşte [e mai greu decât credeţi]" pentru că nu-mi place aşa când mă vede îmi zâmbeşte şi mă salută [ în ungureşte ]si eu il salut inapoi... dau FUNDĂ şi vot!

Răspuns Câştigător
| Marynna a răspuns:

In primul rand,exista limba engleza, deci puteti sa vorbiti in engleza daca el nu stie romana si tu nu stii ungureste, deci limba nu cred ca e o problema asa de mare.Ca sa ii arati ca il placi poti sa il privesti lung, sa zambesti timid, sa FLIRTEZI cu el intr-un cuvant.

Bafta :*

2 răspunsuri:
| dadaloveu a răspuns:

Pai atunci cand te duci pe la acea casa de vacanta incearca sa te bagi in seama cu el atunci cand il vezi poti sa-i spui: ma bucur ca am cumparat acest teren de la tatal tau e foarte frumos aici, mi-ar placea sa vin mai des sa te vad probabil ca el va zambi si te va privi spune-i ca ti-ar placea daca ti-ar arata imprejurimile(prefate ca nu cunosti zona sau ceva de genul) si spune-i sa iti arate imprejurimile happy

| DeeaLoveGirl a răspuns:

Deci cand esti pe acolo iesi des din casa si bagate in seama cu el si intrebal buna ce faci chesti daste si ai sa vezi ca ai sa va impreteni foarte repede bafta