Incearca sa vorbesti in engleza cu el pentru inceput apoi cerei si tu idul si vorbit pe mes prin google translate 2 3 cuv in romana tu 2 3 in ungureste el...mai multe in engleza si va intelegeti voi
Pai pentru inceput trebuie sa mergi la casa de vacanta, iti iai haine cit mai sexy, te faci extraordinar de frumoasa, si iesi afara cind il vezi, 50% ca el te va saluta si va intra in vorba cu tine. In caz contrar, tu trebuie sa il provoci sa faca asta, nici intr-un caz fata nu trebuie sa inceapa prima oara discutia. Spre exemplu, stai pe afara, si cind ai zarit ca el se duce la magazin [ singur ] de duci si tu, acolo deja pe loc iti va veni ce sa-i spui. [ eu de obicei asa fac cind imi place de vreun baiat, o zi-doua il cercetez :-D dupa care incep vinatoarea :-D ] Poti sa-l intrebi daca cunoaste limba romana, si iti va spune ca o cunoaste putin, apoi sa-i spui tu ca cunosti limba ungureasca foarte putin, dar ai vrea mai bine sa o inveti. Incearca totul e in miinile tale. Bafta
Dar sunt aproape sigura ca la fiecare scoala ungureasca trebuie sa se invete "limba romana". sta in Romania, ce dracu
Atunci probabil stie da o fi timid sau ii e rusine sa intre in vorba cu tine. fa tu primul pas!
Mi-e frica sa nu aibe prietena . si poate voi acum spuneti ceva de genu: '' pai daca ar avea prietena de ce mi-ar zambi si m-ar saluta?!'' pai de-aia. pentru ca nu are nimic de pierdut. nu il cunosc prea bine si nu stiu daca e din ala care profita sau care iubeste o fata. :-
@melissa, daca nu ma baga in seama pentru ca are prietena?:-s si el ma saluta doar asa. de distractie