| kiiid a întrebat:

Deci, s. o spunem direct: îmi place de un băiat. am 2 case, una e de vacanţă [ la care merg in weekend, dar nu tot timpul ]şi am un vecin la casa de vacanţă de care îmi place mult. e chiar genu meu [ de la tatăl lui am cumpărat terenul ca să ne facem casa ] în fine.problema e că e ungur. nu că aş avea o problemă cu asta, dar nu pot să fiu cu el. eu stiu puţin, puţin, deci nu mă pot inţelege cu el straight face dar din câte ştiu, la orice şcoală ungurească se face şi limba română ca "limbă străină". deci ar trebuie să ştie. mi-e ruşine să mă bag în vorbă cu el. :-s de.aia aş vrea câteva sfaturi să. l fac să vrea să vorbească cu mine puppy dog eyes dar nu metode de genu: "ia. ţi nu ştiu ce fusta scurtă, du. te după el." pentru că nu-mi place aşa straight face când mă vede îmi zâmbeşte şi mă salută [ în ungureşte ]si eu il salut inapoi... dau FUNDĂ!:*

[ am reformulat intrebarea pentru ca nu era chiar okei big grin ]

Răspuns Câştigător
| rey a răspuns:

Stie romana pariez, dar eu sunt cam rasist, treaba ta.
Daca vrei sa intri intr-o conversatie creaza-ti o problema evidenta la care te-ar putea ajuta sau ii ceri ajutorul si mai dviezi de la subiecthappy.

3 răspunsuri:
| maya_3073 a răspuns:

Nu mai bine te inscrii tu la un curs de lb straine. faci 1 luna si gata. poti fii cu baiatul pe care-l doresti.baftawinking

| alylove15 a răspuns:

Poate el chiar nu stie romana...dar atunci cand te saluta in ungureste u salutal in romana si intreaba-l ce face daca iti raspunde in romana si stie limba inteaba-l diverse lucruri cum ar fi cati ani are, ce muzica ii place...etc.
Oricum iti urez succes!

| ignore a răspuns:

Pai el poate nu stie sa zica in romana ce faci sau alt intrebari. cum eu la franceza nu stiu nimicrolling on the floor))0 cand te saluta raspundei si intrebal cf asa vede ca sti sa vb si continua el.