anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci sa fiu scurt si la subiect. Noi 2 pe placem aman2 recunoscand asta mai demult, iar weekendul trecut m-a sarutat, dar nici unul nu face niciun pas pentru a fi impreunasad. si decats a stau tot asa, sa ma gandesc in fiecare zi la el m-am gandit sa-i spun fata in fata maine sau sa il sarut >:" si sa vad daca isi doreste ceva cu >mine:"?

9 răspunsuri:
| butt3rfly16 a răspuns:

Din moment ce el nu zice nimic-poate este un pic timid si nu stie cum sa te abordeze, de aceea cred ca cel mai bine e sa faci ceea ce ai zis: sa il intrebi tu pe el si atc problema va fi rezolvata si vei afla si ce intentii are cu tine.Baftawinking

| shtephie a răspuns:

Da e o idee buna happy
Mult succeswinking

| Alex0194 a răspuns:

Da mie mi se pare normal ca el ar trebui sa zica ceva dar se pare ca sunteti amandoi timizi si parerea mea e ca cineva trebuie sa fac primul pas asa ca bafta

| Stefania a răspuns:

Buna!

Auzismugsmug? Am eu o idee mai bunasmugsmug

Este bine la el acasa, dar sa fiti atenti sa nu va intrerupa cineva cand sunteti la mijlocul sarutuluihee hee. Deci mergi la el si ii spui ca vrei sa faci ceva, de exemplu sa intri pe mess, dar acasa sa faci un idsmug cu un nume de baiat si cand mergi la el intri pe mess si intri pe acel baiat si ii spui "Ceau, cand esti buzz! te iubesclove struck!"si el o sa devina gelos si o sa te intrebe "cine e el" si tu ii spui fara nici o explicatie "stai linistit, stii bine ca pe tine te iubesc "si il saruti, dar ai grija sa fie mai aproape de tine si seri la el cu un sarut si sa-l tragi asa un pic de bluzasmugbatting eyelashes, mai stii? poate si el asta incearca sa ghiceasca pe maine cum sa te sarutesmug. Si apoi ii zambesti, nu cu buzele pana la urechi, dar asa frumos! Si apoi vorebesti cu cineva pe mess si mai vezi tu ce faceti happy, nu am atatea ideistraight face, poate mai sere si el cu un sarutsmug.

Multa bafta! Si sarut placut happy!

kiss >big grin

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Poti sa il saruti, sau sa il intrebi daca nu are de gand sa te intrebe daca vrea sa fiti impreuna. daca nu, intreba`l tu. el a facut primul pas.acum e randul tau

| lavi94 a răspuns:

Si eu as vrea sa incerc asa ceva desi mi cam rusinehappy. dar asta e trebuie sa lasam rusinea deoparte. Sper sa ai noroc:*
Bafta >big grin

| ea_5657 a răspuns:

Ceau bianca!

si eu am trecut printr-o exepenta de genu da la mine nu a fost cazu sa fim im preuna pentru ca el nu prea e serios!

ai un piculet de grija!

cred ca ar fi mai bine sa vorbiti si sa aduci in discutie despe o chestie de genu iubire, sarut!

aaa si nu da din prima tot!"NU TOT TIMPUL POTI VENI LA INTALNIRI"! fi un pic mai indiferenta si atunci el va veni in 4 labe
dar de incebut fi calda dar nu uita nu da totul din prima!

bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se joaca cu tinehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa fie o idee buna? Ii zice asa zisului baiat pe mess ca il iubeste si dupa celalalt sare cu intrebare si ii spune lejer' stai linistit ca pe tine te iubesc'? Pai o sa o dea afara direct. Chiar daca ala de pe mess nu e adevarat, nu conteaza. Nu are cum sa faca asa ceva si in plus e copilaresc. Rezolva totul diplomat. Mai tarziu imi vei multumi happy