Iti spun eu! Prostia! Gelozia, a vrut sa vada daca il inseli! Nu avut incredere in tine prin urmare la ce sa te astepti? Te-a testat, o mare prostie si o aiureala totala. Din punctul meu de vedere nu merita baiatul acesta nici sare in ochi! A fost nesimtire curata cum sa faci asa ceva?! E absurd la fel ca treaba cu umblatul in telefon, verificatul si asa mai departe, sau interzicerea nu ai voie sa iesi sau da-mi raportul. o prostie. Eu am o relatie de 3 ani nu a existat asa ceva! sa ma verifice pe mine? sau eu pe ea? doamen fereste nu. E o prostie. Bine ca i-ai dat papucii! Nu e om de incredere, daca el a facut asa e clar ca si el la randul lui ascunde ceva. Numai unul care traieste cu un secret si cu lipsa de sicneritate poate face acest lucru!
Chiar ma simt mult mai bine, cand vad ca mai sunt si alte persoane care au aceeasi parere ca mine.Cat despre treaba cu umblatul in telefon,intr-adevar mi-a umblat si in telefon,o singura data,dar a umblat, mai ales in agenda(si ma intreba de fiecare in parte, indiferent ca era baiat sau fata, intreba cine e). Asta e, macar i-am descoperit la timp adevarata fata!
Nu! I-am zis "nu" si asa va ramane.intr-o luna a avut 2 sanse...si le-a dat cu piciorul amandurora, iar dupa ce facut asa zisa" gluma", zicea ca tot eu trebuie sa fac ceva pentru a ramane impreuna!(de parca eu eram cea care a gresit, nu el).Si la urma, tot el zicea ca ii pare rau si ma intreba ce poate face ca sa-l iert!
Sincer cu totii meritam o a doua sansa deci treci peste cu toate ca eleste cel care a gresit
si daca il mai iubesti mai dai o sansa
succes
Da.te-a testat.dar totusi..asta e motiv de despartire? nu mai actiona inainte sa gandesti
Am uitat sa mentionez, ca el imi spunea mereu ca tine la mine si ca ma iubeste, chiar si dupa ce a facut acest lucru.Insa,eu nu inteleg un lucru, cum ii poti face asa ceva unei persoane, cand ii spui ca o iubesti si ca ai ganduri serioase cu ea?
Ma gandesc ca poate facea asta ca sa se desparta de tine (poate lui ii placea de alta fata..si s-a dat drept altcineva ca sa aiba dovezi ca tu ai vorbit cu alt om..si de astea. sper ca ia inteles desper ce vorbesc, e siret).Eu nu cred ca el tine la tine foarte mult daca a facut asta, o facea o data de 2 ori da nu intruna ..scz.Sper ca te-am ajuatat! Bafta :*
Vreo 2 zile a tot facut treaba asta, cu beep-uri si mesaje.Chiar daca imi zicea ca tine la mine, ca ma iubeste(mi-a zis chiar ca peste cativa ani ar vrea sa ne casatorim), dupa "gluma" asta, nu l-am mai crezut deloc.Insa,acum zice ca ii pare rau si ca sufera, dar nu stiu ce sa cred, de fapt, cred ca e o alta minciuna de-a lui! Multumesc!:*