Hai ca m-ati terminat cu facebook-u asta. Daca vorbesc ce? Eu vorbesc cu fff mult aproape cu orice fata care o cunosc.Inseamna ca le plac pe toate? Poate e doar prietenos nu si indragostit.Ma rog daca te mai intorci in Romania mai stai cu el. Daca ramaii de tot in Italia lasa-l sa se cupleze cu ea!
Nu cred.
faptul ca se intelg bine nu inseamna ca o place.
ca daca ar avea ceva cu ia s-ar fi combinat cu ea si pe facebook ar fi trecut-o ca sunt intr-o relatie.
eu cred ca se intelg bine si atat.
pana la urma majoritatea aveam asa pe facebook si asta nu inseamna ca suntem intr-o relatie cu accea persoana.
Hey daca vorbesc asta nu inseamna nimic. Si varsta ce conteaza daca el are 16 si ea 13 si ce? Am prieten eu am 17 el 23 si la fel ca prietenul tau eu vorbesc cu o gramada de lume si mai ales baieti ca majoritatea prieteniilor mei sunt baieti da asta nu inseamna nimic. Daca el mai tine la tine va fi foarte bine dar depinde si de el. Vorbeste cu el si mai lasa facebook-u! Gata a adaugat-o la familie si moare lumea:O. Ma terminati cu facebook-u asta!
Ar mai trebuii sa astept. Vei creste vei uita de el si vin altii baieti sunt peste tot(dooh sunt prea multi) ai de unde alege. Asa ca relex, priveste din toate unghiuriile, vorbeste cu baiatu si veti vedea ce se intampla. Si dupa mine nu cred ca e mare lucru ca a adaugat-o la familie sau la ce naiba:-J.
Totul e posibil. Stii cum e, de la prieteni la indragostiti. Eu zic sa nu luam concluzii aiurea, si sa mai astepti sa vezi ce se intampla. Mai pe scurt sa aflii mai multe detalii, si daca esti sigura ca se intampla ceva intre ei 2, eu zic sa vorbesti cu el. Funda?
Poti sa te intelegi bine cu o fata si fara sa o placimai intai intereseaza`te daca te mai place pe tine