anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci să încep. De ceva vreme, merg în fiecare sfârşit de săptămână, într-un local. Acolo am văzut un băiat, iar într-o zi am stat cu el la masă şi caţiva prieteni comuni, însă nu am făcut cunoştinţă. De atunci mereu l-am surprins că se uita la mine, dar nu am vorbit. După câteva săptămâni, i-am băgat id-ul în listă şi am vorbit. I-am explicat de unde ne cunoaştem şi se făcea că nu mă ştie... De atunci nu am mai vorbit. Aţi putea să îmi daţi câteva păreri sau sfaturi. dacă ar mai trebui sa vorbesc cu el.sau nu ştiu, orice! Mulţumesc.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Posibil sa aiba o alta relatie si reactia lui sa fie un mod las de a te refuza.
Incearca sa afli daca are o iubita,dar nu insista prea mult,nu-l bate la cap, lumea e plina de baieti, nu cred ca e nevoie sa te chinui cu unul care face mofturi din start!

3 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Baga-l de 2-3 ori in seama. daca vezi ca abia vorbeste. lasa-l.

| Iuliana944 a răspuns:

Buna!, uita-te atenta la el, cum iti vb si cum se comporta cu tine, daca vezi k incepe sa faca mistolasa`l, daca arata putina compasiune cont sa vb cu el, dar mai bine lasa`l sa te bage el in seeama, intrebare tu de vreo 2 ori cf? si dp fii indiferenta fata de el.si ai sati ai seama

| loveee_2446 a răspuns:

Vorbeste cu el in continuare pe mess happy si vezii daca ii ceva de capu lui daca nu nu are rost sa iti bati capu degeaba oh go on happy