De placut te mai place, gelos e, cauta orice motiv sa vorbeasca cu tine, de ce nu va impacati mai bine...
Eu as zice sa nu ii spui ca il placi nici in ruptul capului! O sa-si bata joc de tine intr-un hal fara de hal! Crede-ma, o stiu din experienta.NU VREI ca baiatul sa afle ca il placi.O sa i se urce la cap RAU DE TOT.La un moment dat o sa profite de chestia asta. Oricum, el trebuie sa faca primul pas si sa isi ceara scuze, daca chiar ii pasa de tine.Asta e treaba baietilor, NU A FETELOR.E posibil sa te placa, dar nu foarte sigur.Asa ca, ai rabdare. Sper ca te-am ajutat, si mai ales, sper sa asculti de sfatul meu si sa nu ii dai de inteles ca il placi.
Copilarii.
Nu mai conteaza daca te place, ci de ce s-a despartit de tine. Acum nu-i mai apartii, sa fie sanatos.
Take care.
Uhm...draga mea da nu trebuie sa iti stie vocea e suficient ca stie ca la acel numar de telefon format de el raspunzi TU.
Trecand pesste asta...eu chiar il cred ca o fi gresit numarul, mai ales daca nu a continuat conversatia.
E normal sa inventeze lucruri banale. Probabil vrea sa ramana in relatii cordiale cu tine si nah...cauta conversatii.
Eu zic ca o reltie gata incheiata e mai bine sa ramana asa.
Nu este nici primul nici ultimul de care o sa iti placa...traieste-ti viataaa si nu ti-o mai complica aiurea.