anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci sa trec direct la subiect:sunt cu el deja de un an, si el iubesc si stiu ca ma iubeste sunt convinsa de lucrul acesta, dar nu stiu de ce in ultimul timp caut nod in papura, adica dintr-un lucru marunt fac zarva mare iar el de fiecare data ma ia cu binisoru si ma alinta si totul revine la normal.si stiu ca daca o tin asa o sa ramin fara el, in fine oricine la un moment dat se satura de toate acestea! sunt nervoasa si nu-l mai inteleg adica arat mofturi si devin foarte capricioasa.de ce credeti ca sunt asa? fetelor va rog mult dati-mi un sfat, sau macar spuneti-mi care ar fi motivul unui astfel de comportament, pentru ca eu desi realizez ca nu e bine nu ma pot controla! mentionez ca nu am probleme cu nervii daca la asta s-ar gindi majoritatea celor ce ar citi!
va rog mult... AJUTOR!
DAU FUNDITA!

2 răspunsuri:
| leonardo a răspuns:

PMS - pre-menstrual sindrom. Ar putea fi una din cauze, daca esti trecuta de... sa zicem 17 ani. Daca asta este, atunci asta e, majoritatea baietilor au inteles ideea - nu se despart cupluri din atata lucruhappy. Daca nu se intampla numai in "acele zile", poate, in subconstient, te-ai saturat de el si vrei ceva nou. Luati o pauza, eventual si vezi daca ti-e dor de el sau sunt si altii interesanti.

| 1micdamare a răspuns:

Uite, asculta piesa lui Scorpions: The wind of change si vei intelege ca la o varsta frageda simti nevoia sa schimbi ceva, la un moment dat parca mergi in gol cu relatia asta, e rutina totul, nu te mai satisface, e ca si cand a-i manca fasole zilnic. si acum simti nevoia de carne.
fara nicio jena spune-i verde in fata ca s-a terminat totul, gaseste altul pe care sa iti faci rodajul si ...bafta multa!
a, app nu te lasa vrajita de scenele pe care le va face, nu te mai gandi decat la tine si la starea ta.
in rest, totul va fi bine si te mai asteptam cu intrebari despre ce sa faci tu cu viata ta...