Sincer, daca nu ai incredere in el, ce rost are sa-ti mai pierzi timpul cu el. Presupun ca tu crezi despre el ca e o persoana mizerabila, demn de dispret, capabila de cele mai urate lucruri de vreme ce l-a crezut in stare sa te insele.
Se vede ca nu prea ai mai trecut prin relatii. Daca il iubeai aveai incredere in el sau macar incercai sa aflii daca e adevarat ce ti-au zis colegii tai.Nu sa te desparti de el dupa o gluma de prost gust facuta din rautate.Si daca il iubeai sau tineai la el nu reactionai asa. puteai sa ceri o explicatie si daca nu stia ce sa spuna e clar ca mintea. Iti poti da seama cand o persoana minte de la mai multe gesturi.Asa ca daca tii la el impacativa sieu cred ca si el tine la tine atata timp cat e dispus sa treaca peste asta si sa iti mai dea o sansa dupa ce l-ai „acuzat pe nedrept". Pa!:*
Stai,discuta cu el si zii sa iti spuna adevarul si daca simti ca`l iubesti zii DA.
Pai eu zic sa ramai cu el daca il iubesti.adica totul a fost o gluma din partea prietenilor tai. deci nu s-a intamplat nimic.Dar a gresit si el pentru ca trebuia sa stea cu tine si sa iti explice.inca nu e prea tarziu. t pup:*:*funda?
Salut! Eu zic sa te gandesti bine la ce simti tu pentru el, sa nu regreti dupa daca nu te impaci cu el. Daca tii dc sa nu existe o relatie intre voi din cauza unei glume.
P. S Mai intai afla daca e gluma sau adevar faza cu acea fata
Awwwwwwwww... biata de tine... pai eu cred ca trebuie sa ii spui ce simti cu adevarat.
.
Buna:*.Pai in primul rand trebuie sa vorbesti cu el si sa nu ii crezi pe toti sti cum e : mai bine sa nu crezi pana nu vezi.si asta depinde de tine daca il iubesti.lasa`l pe el sa-ti explice cum a fost totul daca e adevarat.Bafta :*:*:*