Daca vrei să mai fii cu el, nu-l mai băga atât în seamă, încearcă să faci pe misterioasa un pic. Pretinde că nu ai timp când are el, spune-i că o să-l suni tu, lasă-l să înceapă să alerge după tine. Nu-l mai asfixia!
Imi pare rau ca-ti spun dar cum a spus si @alexandra4u, poate ca a obtinut ce a vrut si se face nevazut...doar asa se explica schimbarea lui si tocmai dupa ce ati facut dragoste. Si daca zici ca se mai da si la altele, e clar...
Dupa un an si ceva maxim 2 o relatie nu mai merge cauta-ti altulare balta peste
Pai deja nu a trecut mult timp dekand am pus intrebarea.si am cam devenit indiferenta.ma simt cam prost.si parca tot as vrea sa intur in discutie cu el. dar m`am abtinut. sper sa reusesc.alexandra poate ca a avut si ea intr-un fel dreptate. dar mai intai sa vad cum stau lucrurile.eu am vrut sa ies de pe mess.si nu mai vorbisem cu el.si nu l`am mai bagat in seama.am iesit. dupa ce i-am zis doar pa... apoi a inceput sa ma sune pe tell de vreo 5-6 ori
Daca nu-i spui toate lucrurile ce te deranjeaza la el, faptul ca numai e asa afectuos ca inainte si ca nu te baga-n seama pe mess si ce mai ai pe suflet il face pe el sa creada ca-ti convine purtarea lui.Trebuie neaparat sa vbesti cu el, daca ii spui lucrurile astea nu are de ce sa-ti afecteze relatia doar vorbiti.
Bine ca te-ai... cu el. ai facut o greseala.
a obtinut ce a vrut si acum nu mai esti buna.
Pai parerea mea este sa nu ii mai dai si tu asa multa importanta. daca intri pe mess pune "Busy". sau nu ii mai zice nici tu nimic, cand o sa va intalniti il pupi si atat, il intrebi ce face. chetii de genu; ai sa vezi cum o sa umble dupa tine daca nu ii mai dai multa importanta... dar totusi daca nu merge nici asta, incearca sa vorbesti cu el, asta cred ca va rezolva totul...Bafta
Nu conteaza cit timp sunteti impreuana si daca te-ai culcat cu el...se spune ca dragostea este in pat dar mai intii trebuie sa fie intelegerea si increderea, daca si tie iti fac curte niste baieti iai in seama mai flirteaza si tu cu ei, cred ca el va intelege ca poate sa te piarda si va fi ca inainte. Dar daca nu merge nici asta fai o supriza romantika unde sa fiti numai voi doi unde ati putea face orice, si dupa ce terminati ( ) poti vb cu el sincer sa-i spui ce nu-ti place si ce ai dori sa se schimbe la el.cred ca ti se va primi.Succes!