| ღΡøяŧόćαІάάάㄨρùғάяίήάღ a întrebat:

Bunasad
Deci.sa va spun povestea meahhappy
Totul era bine la inceputul relatiei. avem un an si 3 luni dekand suntem impreunalove struck ne iubim foarte multlove struck dar intr-un fel sa zic asa, a aparut un fel de plictiseala aia intre relatii:-2 care stiu ca cam toata lomea le are. a fost asa bine inainte.vineri pe 10 am facut 1 an si 3 luni.sambata ne-am inceput viata sexuala. dar nu stiu ce are de atunci cand intra pe mess nu ma saluta, nu nimic... ajteapta numai de la mine
Eu mereu dau sa-l salut
atunci ma saluta si el.trebuie eu mai mereu sa-l imbratisez.sa fac gesturi frumoase cu el.sa-l salut cand intra pe mess sa ma bag in seama cu el. dar el nimic + ca se mai da si la alte fete da din gluma.deci el face asta de mult. kandva chiar credeam ca e gluma si asa.pentru ca imi dadeam seama doar ca acum.sunt multe fete care se tin dupa el.pentru ca e dragut si multe il placsad. am "scapat" laughing de catevahappy. dar tot mai vinlaughing la inceout.si la mine se mai dau baieti. dar ma cam enerveaza pentru ca el face glumele astea ca si cum se da la ele.si nu stiu ce sa fac.de vorbit nu am vb cu el.si nu cre`c pot sa vb.nu vreau sa stric totul.il iubesc enorm.stiu ca daca as intra in vorba cu el sa-i spunka m-am saturat numai eu sa ma bag in seama si asa vor incepe certurile.eu am mai fost cu el inainte de acum 1 an dar tot au fost certuri.si minciuni. fetele vroiau sa ma despart de el.si bagau strambe ca cica il insel.chiar si acum mai fac asta.nu stiu ce sa mai fac.sunt prea multe fete prin preajma luicrying. si totusi nu pot trai asacrying. va rog ajutati`ma cu niste sfaturicrying. il iubesc mult. da m-am saturatcrying. inainte era dragut.ma atingea.mangaieli.saruturi.imbratisari.mai toata ziua era cu mine.acum tot zice ca ba invata.(dar nu e genul)...ba ca e cu prietenii.inainte nu imi zicea deloc asa.nu stiu ce sa mai fac...
Cre`ca v-am plictisit.scuze.dar am nevoie de niste sfaturi! Multumesc!love struck

Răspuns Câştigător
| Jeny1 a răspuns:

Daca vrei să mai fii cu el, nu-l mai băga atât în seamă, încearcă să faci pe misterioasa un pic. Pretinde că nu ai timp când are el, spune-i că o să-l suni tu, lasă-l să înceapă să alerge după tine. Nu-l mai asfixia!

8 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Imi pare rau ca-ti spun dar cum a spus si @alexandra4u, poate ca a obtinut ce a vrut si se face nevazut...doar asa se explica schimbarea lui si tocmai dupa ce ati facut dragoste. Si daca zici ca se mai da si la altele, e clar...

| 10011993 a răspuns:

Dupa un an si ceva maxim 2 o relatie nu mai mergewinking cauta-ti altulwinkingare balta pestebig grin

| ღΡøяŧόćαІάάάㄨρùғάяίήάღ explică:

Pai deja nu a trecut mult timp dekand am pus intrebarea.si am cam devenit indiferenta.ma simt cam prost.si parca tot as vrea sa intur in discutie cu el. dar m`am abtinuthappy. sper sa reusesc.alexandra poate ca a avut si ea intr-un fel dreptate. dar mai intai sa vad cum stau lucrurile.eu am vrut sa ies de pe mess.si nu mai vorbisem cu el.si nu l`am mai bagat in seama.am iesit. dupa ce i-am zis doar pa... apoi a inceput sa ma sune pe tell de vreo 5-6 orilaughing

| p1nk a răspuns:

Daca nu-i spui toate lucrurile ce te deranjeaza la el, faptul ca numai e asa afectuos ca inainte si ca nu te baga-n seama pe mess si ce mai ai pe suflet il face pe el sa creada ca-ti convine purtarea lui.Trebuie neaparat sa vbesti cu el, daca ii spui lucrurile astea nu are de ce sa-ti afecteze relatia doar vorbiti.

| catalinaloredana a răspuns:

Bine ca te-ai... cu el. ai facut o greseala.
a obtinut ce a vrut si acum nu mai esti buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai parerea mea este sa nu ii mai dai si tu asa multa importanta. daca intri pe mess pune "Busy". sau nu ii mai zice nici tu nimic, cand o sa va intalniti il pupi si atat, il intrebi ce face. chetii de genu; ai sa vezi cum o sa umble dupa tine daca nu ii mai dai multa importanta... dar totusi daca nu merge nici asta, incearca sa vorbesti cu el, asta cred ca va rezolva totul...Baftawinking

| DivaStyle a răspuns:

Alexandra a raspuns corect.nu trebuia sa faci asta.

| sufletel_1914 a răspuns:

Nu conteaza cit timp sunteti impreuana si daca te-ai culcat cu el...se spune ca dragostea este in pat dar mai intii trebuie sa fie intelegerea si increderea, daca si tie iti fac curte niste baieti iai in seama mai flirteaza si tu cu ei, cred ca el va intelege ca poate sa te piarda si va fi ca inainte. Dar daca nu merge nici asta fai o supriza romantika unde sa fiti numai voi doi unde ati putea face orice, si dupa ce terminati ( ) poti vb cu el sincer sa-i spui ce nu-ti place si ce ai dori sa se schimbe la el.cred ca ti se va primi.Succes!