| Chérrrie a întrebat:

Deci sa va spun problema mea. Acum cateva saptamani liceul meu a facut o excursie la vatra dornei. Au mers multi elevii( din toate clasele) printre care si eu.
In autocar am intalnit un tip super dragut care este in clasa a 11. Mi-a atras imediat atentia,el fiind foarte frumos.(colega mea spunea ca seamana putin cu Raphael Tudor din pariu cu viata laughing).Dar nu s-a intamplat nimic,eu neavand curajul sa fac primul pas,mai ales ca el e foarte popular si curtat de multe fete. Nu stiu cum s-a intamplat,dar zi ne-am intalnit din nou. Eu asteptam autobuzul care urma sa ma duca acasa,el la fel. Mi-am adus imediat aminte ca il intalnisem in excursie si ca imi atrase atentia.
Dupa vreo 10 minute,timp in care s-a tot uitat la mine a facut primul pas. Mi-a zis ca ii se pare ca ma stie deundeva,iar eu i-am raspuns ca ne-am intalnit in autocar,in excursia la vatra dornei. Am vorbit de toate,de scoala, familie,hobiuri etc. Am ramas foarte uimita dupa discutie,pentru ca nu ma asteptam sa ma bage vreodata in seama. Eu sunt in clasa a 9 iar el in a 11. Invatam in accelasi liceu,dar in corpuri diferite. La despartire mi-a cerut numarul si ma imbratisat.
1)Credeti ca poate fi ceva intre noi,avand in vedere fapul ca el e mult mai mare ca mine?
2) ce ar trebui sa fac mai departe? cum sa procedez? Multumesc pentru raspunsuri:*

3 răspunsuri:
| Anonima97_3096 a răspuns:

1. da cred ca ar putea iesi ceva intre voi, varsta nu e totul( eu tot a 9a is si am stat cu un baiat de 17 ani super inalt iar eu is pitica deci...)
2. eu zic sa pastrati legatura si lasa totul sa mearga de la sine. daca vrea sa stea cu tine va face el primul pas si de data asta.sau a-i putea fi tu mai curajoasa si sa-i zici ca-l placi si sa vezi ce se intamplahappy

| biSSa a răspuns:

Oooo.pai te-a si luat in brate.Depinde si ce reputatie are.Sta foarte mult cu fetele? Adica ma refer cum ti s-a parut ca a vorbit cu tine ca si cum ai fi alta pe care o incearca sau? In fine eu zic sa nu te lasi batuta daca il iubesti si sa incerci sa-i afli toate defectele si slabiciunile.Nu ca sa te folosesti de ele, dar stii nu toti baietii pe care ii iubim sunt buni.winking

| clauditza00 a răspuns:

1)intre voi nu este o diferenta mare deci poti avea o relatie cu el fara nici o problema. 2)pai cand il vezi prin liceu poti sa il saluti si sa il intrebi ce face? apoi el o sa iti raspunda si o sa poti sa vb cu el mai multe :*