| Damon99 a întrebat:

deci saptamana asta era sa am un act sexual cu prietena mea, dar doar am bagat penisul odata si l am scos si atat a fost tot, sunt sanse ca ea sa ramana gravida?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, poti sa o lasi insarcinata si de la atat, mai ales daca ea era in perioada fertila, chiar dacatu nu ai ejaculat.

| corbulalbrosu a răspuns:

Teoretic DA, in cazul in care prietena ta in acel moment era in perioada fertila aciclului menstrual, si de asemenea daca tu ai avut cumva urme de sperma in uretra de la o ejaculare produsa cu putin timp inainte. In concluzie teoretic exista o probabilitate chiar daca este una foarte mica. Raspunsul corect se gaseste in posesia ta si a ei, deoarece doar voi 2 puteti sti daca se puteau intruni cele 2 conditii obligatorii in acel moment. Multa sanatate!

| Damon99 explică (pentru corbulalbrosu):

Chestia asta a avut loc luni, iar eu nu tin minte sa fi ejaculat in ziua respectiva, dar in ziua urmatoare a durut o burta si azi a lesinat oare sa fie de la altceva sau din cauza ce am facut?

| Emilian65 a răspuns:

Daca prietena ta era in perioada fertila si tu aveai sperma pe capul penisului, cu siguranta ca a ramas gravida.

| ABCD122 a răspuns:

Dacă nu ai ejaculat, nu prea sunt șanse, însă data viitoare nu te mai juca cu focul! happy

| silvia2ooo a răspuns:

Aoleu. De ce nu va documentati inainte sa faceti asta? Exista si urmari la toate astea. Nu va mai ganditi doar la placere. Verifica inainte sa-ti bagi micutul in pestera,daca e in perioada fertila sau nu si eventual, ia niste prezervative. Daca a fost virgina, e normal. Daca nu, ar fi bine sa te pregatesti sa fii tatic! Glumeam, stai linistit laughing doar fiti mai atenti data viitoare