| MouseX a întrebat:

Buna`. Deci sunt cu un baiat aproape de 3 saptamani` si l-am inselat de 2 orii` si a aflat `... De fiecare data` . Si chiar` daca l-am inselat sunt foarte geloasa` si nu vreau sa ma insele` si el pe mine` si acum cred ca nu ma mai iubeste dar` mereu` imi zice ca ma adora si mai multe si de fiecare data ma iertat`...Voi ce credeti? thinking

8 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Esti o mica panarama, treci si pe la mine ca-mi plac din astea.Ador sa beau J&B cu o panarama langa mine.

| Analytical a răspuns:

Ca ti-ai pierdut creierul. happy

| Analytical a răspuns (pentru Analytical):

Iar acum el este cel care isi bate joc de tine! daca a-ti facut sex, te-a folosit, si ti-o mai cere pentru ca i-a placut. iar daca nu, te tine pana va obtine si pe urma paa!:* doar nu credeai ca inseli si primesti bine? stie baiatul ce vrea iar tu esti prea proasta sa remarci asta!

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Scuze ca zic dar esti cam c. urva

| DeeaMarry a răspuns:

Ca ai tupeu, nu gluma. Dupa ce l-ai inselat de doua ori in trei saptamani, nu cred ca poti sa ai asemenea pretentii. Respecta daca vrei sa fii respectata! El sigur e un fraier.

| Liviuuuuu a răspuns:

Parerea mea este ca nu ar trebui sa fi impreuna cu un baiat care te iubeste daca tu esti cu inca 15 pe langa el.Decat sa il faci sa sufere mai bine desparte-te de el, sau stai cu el cat inca te iubeste si lasa-i pe ceilalti, iti e de ajuns unul.

| LostYou a răspuns:

Dupa ce ca tu il inseli de doua ori mai ai si pretentii sa te iubeasca?

| trol a răspuns:

Eu cred ca esti cam curva.