Nu ai de ce sa iti faci griji, nu te inseala.
A spus ca te-ar astepta pana la 18 ani, pentru ati da de inteles ca poate astepta oricat, se poate abtine oricat, doar ca sa fie cu tine si sa iti fie tie bine.
Inceperea vietii sexuale este ceva important, ceea ce tine de decizia amandurora. Mai bine sa faci asta cand vei fi pregatita emotional.
Dar, da, are si el nevoi si dorinte... Ramane la alegerea ta. Nu-ti fa griji degeaba, ca nu te inseala, daca simti dragostea lui si grija lui fata de tine.
Doamne ajuta cineva care mai intreaba si inainte de a face.M-am saturat de copiii care se plang aici dupa ce o fac.Acum sa-ti raspund la problema ta.
Pai daca nu te simti pregatita sau nu esti informata foarte bine nu face acest pas pentru ca apoi o sa-ti fie frica("daca am ramas insarcinata" etc) sau doamne fereste vreun accident(intelegi tu).Na acum baiatul pana la urma poate o sa te insele fara ca tu sa stii.Cand o sa simti ca poti face acest pas, atunci sa-l faci nu cand doreste un baiat!
Si chestia cu inselatul, mda.Sunt multi barbati care isi inseala iubitele/sotiile dar care stiu sa se poarte frumos cu ele incat sa nu afle.Mai sunt si unii care atunci cand au pe cineva se poarta urat cu iubita/sotia dar na, oameni prosti.Este decizia ta DAR gandeste-te FOARTE bine inainte! Succes, te pup!
La multi ani, nu ai de unde sa stii daca te va insela, daca chiar te va iubi va trece si peste asta, sexul e bine daca este facut cand va maturizati si formati o familie desi e o nevoie umana e bine sa va ganditi si la o familie in viitor