Nu ii pasa de tine,o place pe prietena ta, daca in loc de,, asta e,, iti spunea ceva de genul,, si mai bine ca nu vine pentru ca suntem noi doi,, poate mai ziceam ca tine la tine dar asa ...mai bine lasa-l in pace
Aici e ceva ciudata ca ii pasa asa mult de prietena ta. Poate a fost cu tine numai ca sa ajuna la prietena ta. Daca ii pasa te tine nu cred ca il interesa daca iese cu voi si prietena ta. Baieti care sunt cu adevarat indragostiti vor sa petreaca cat mai mult timp cu iubita lor, fara altcineva in jur. Nu stiu ca sa iti dai seama. Mai iesiti toti 3 odata. Si lasa-i odata singuri. Tu fate ca te duci pana la magazin sau ceva de genul. Si aici o pui pe prietena ta sa se dea un pic la el. Si daca cedeaza e clar ca ii place de ea. Daca nu, atunci nu stiu poate doar ii place sa iesiti cu toti 3. Incearca asta, si tine-ma la curent.
Pur si simplu intreaba-l despre situatia "relatiei" si lamuriti-va problemele. Asa nu o sa mai suferi nici tu si o sa-ti vezi de viata care. Iar daca elo vrea sa fie cu prietena ta, asta e. Sunt baieti, nu te pune sa plangi pentru el, lovely.
Pai daca tu o iei mereu ca un catel pe prietena ta s-a gandit ca daca ea nu iese atunci sigur nu o sa iesi nici tu deci nu mai avea rost sa te mai intrebe! O iei si tu odata, de doua ori da nu trebuie sa se tina mereu dupa tine ca doar tu iesi cu iubitul tau! Succes.
Vina iti apartine tie pentru ca ai luat-o mereu pe prietena ta cu voi. Poate el a interpretat asta ca fiind foarte necesara prezenta ei si ca tu n-ai iesi singura. Ia pune mana pe telefon si intreaba-l daca vrea sa mergeti la o plimbare.Doar voi de data asta. Asa aflii daca interesul e pentru Otilia sau pentru tine