| iubita_7611 a întrebat:

Deci. surorii mele ii place de un baiat dar si lui ii place de ea.Are paisprezece ani straight face si nu s-a mai sarutat cu nimeni si ma tot roaga sa o ajut si ma intreaba daca baiatul nu va vrea sa fie cu ea pentru ca nu stie sa sarute straight face. eu nu stiu ce sa ii zic pentru ca baiatul este mai mare cu trei ani
straight face help
funda love struck

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| Debb a răspuns:

Nuu! Irino, primul meu prieten a fost la 9 ani si primul sarut adevarat la 11. Nu este nici o lista pe care sa scrie ca De la varsta N ai prioritate la X.

Mintea la paisprezece ani e ocupata cu baieti si cu chestii din astea. Doar de asta se spune ca e "floarea varstei".

Explica-i ca asta vine de la sine. Sa nu se streseze.

| raisa1993maria a răspuns:

Daca nu risti nu castigi, e vorba de un sarut, vine totul de la sine, nu e o regula pe care trebuie sa o invete. Nu cred ca baiatul nu va vrea sa fie cu ea pentru ca nu stie sa sarute, el nici nu trebuie sa stie lucrul asta, cum am mai spus totul decurge de la sine:X

| Mike_7143 a răspuns:

Da-i funda iriiineiii, ca e cel mai potrivit raspuns.

| Forcas_9823 a răspuns:

Nu e cine stie ce. De obicei vine instictiv, nu trebuie sa ai un anumit antrenamet. Doar sa ai incredere in persoana respectiva si totul va fi Ok.