Nu cred ca a vomitat ca iti mirosea tie guraPoate o fi fost mancarea stricata sau sa fi luat el vreun virus ceva dar nu se vomita asa usor de la mirosul gurii
Salut! Ai zis ca te-ai intalnit cu el la Mc? Sigur nu a vomitat din cauza ta... te asigur.Prietena mea de cate ori mananca de la Mc de atatea ori vomita. Sper ca te-am ajutat!
Buna,, daca vomiti nu inseamna ca neaparat din cauza mirosului din gura, poate a mancat cam mult, nu i-a picat ceva bine sau are probleme cu digestia...si cum sa va dea afara?! Oricui ii se poate intampla treaba asta, oricum amuzanta faza.
lol deci in nici un caz ce'ai um sa vomite ca iti mirosea gura? a vomitat probabil pentru ca mancarea era stricata sau de la miros cine stie orkm nu e vna ta calmeaza-te
Vai de mine pai dk era asa nici tu nu puteai sa stai fara sa vomiti sau de cate ori deschizi gura ar trebui sa pice candva josdar u nu ai vomitat dupa el? si cum ai ajuns acasa
Poate iti mirosea altceva
Ce's cu intrebarile astea ma? cica a vomitat pe piciorul tau.nu cred ca era cazul sa ne spui si unde a vomitat prietenul tau.
Ce intrebari penibile. Tu cam ai chef de caterinca din cate observ
Oricum mersi ca pe mine una, mai amuzat!
Scuze, dar nu ma pot abtine . Asa. Pai probabil, sau pur si simplu i se facuse rau. Mi-ar fi placut sa vad faza . In fine. Mai bine il intrebi.
Chiar am ras la faza asta . Totusi, nu puteai sa il intrebi pe el de ce a vomitat?
De ce iti faci atatea griji? Sigur era beat-mort dupa o noapte de cocktailuri:vin&bere&vodka. Stiu cum e. Cum sa spui asa ceva? Asta ar fi insemnat sa vomite pana sa ajungeti la Mc sau dupa. Sa stii ca a fost amuzanta intrebarea ta. Asa, numai buna pentru penultma zi de vacanta.
pa, pa.
Mutubal întreabă: