Daca tu ai 13 si el 16 nici cum nu ii diferenta de 4 ani intre voi)))))))))))))))))))
El are 16 jumate(cam asa stiu ca in 11iulie face 17) deci e diferenta de 4 ani
Terminati odata cu anii, ganditi-va la intrebarea mea! pls, cu cat mai repede cu atat mai bine
Sa fac asa o mica paranteza: (daca credeti ca e diferenta mare de ani, nu e adevarat, intre mami si tati sunt 5 ani si jumatate diferente deci...v-am zis asta ca sa nu mai tot puneti intrebari in legatura cu anii!)
Nu cred ca ai sa fi de acord cu raspunsul meu... Daca iti place de el ar trebui sa-i spui, pentru ca daca nu-i spui acum poate nu o sa te mai placa deloc.Si o sa uite de tine. EU i-am zis baiatului de care imi place si ...lui ii placea de mine.Deci lasa rusinea si spune-i
Diferenta de varsta nu e mare, dar ar trebui sa mai astepti macar un an pana faci buletinul. acum faci ce vrei si uite niste variante: 1) Cunoaste-l mai bine ( ca prieten ); 2) Petreceti mai mult timp impreuna sau cu gasca, si daca te mai saruta o data saruta-l si tu; 3) Zambeste-i mereu cand il vezi si incearca sa razi mereu la glumele lui; 4) Retine faza cu sarutul si daca mai face acest lucru si la alta fata nu fii geloasa, dar daca face asa timp de 3-4 saptamani sau mereu cand iesiti in grup icearca sa il uiti; 5) Sa revenim la pasul " 3 " cu sarutul si dupa ce o faci mai lasa sa treaca 1-2 zile si apoi zii daca vrea sa iasa in oras cu tine la un suc, film etc. sa te imbraci putin atragator dar nu in exces, fii feminina si vorbiti; 6) Spre sfarsitul intalniri inceara sa ii zici ca te-ai simtit bine cu el prin preajma, adica " m-am simtit Ok cu tine langa mine " 7) Daca consideri ca este atras de tine incearca sa il saruti si vezi cum reactioneaza; 8) Cand iesiti din parc, terasa etc. incearca sa il tii de mana si daca el iti zice : " vrei sa te conduc pana aproape de casa/ apartamentul tau" inseamna ca te place putin! Apoi continuui tu. Daca e golan renunta la el, adica daca nu are note bune la liceu sau daca e macar la liceu, vezi daca parinti lui sunt casatoriti si pe unde isi petrece timpul! Daca are cash money si multe alte lucruri. Daca e golan renunta!