Esti nesigura, ai pozat in altceva, dar nu esti persoana aia in care ai pozat. Acum trebuie sa joci pe cantecul scris de tine, dar nu-i stii pasii...
Singura iesire din joc este sa mergi pe singura carte pe care o ai in mana: sa fi tu in persoana ta. Spune-i cine esti, si daca este o persoana care te merita atunci cu siguranta ca va aprecia faptul ca nu a mai fost nimeni in viata ta.
Apoi cautati sa va redescoperiti, sa claditi relatia voastra pe adevar, pe fete, nu pe masti.
Ai drepatate. exact asta am facut..sunt f nesigura,, merci:*
Nu e o rusine sa fi virgina in ziua de azi, sfatul meu e sa vorbesti cu el despre chestia asta si daca e baiat destept va reactiona bucuros sa stie ca el e primul
Nu vorbesti ca o fata de 20 de ani nici in ruptul capului, dar ma rog, trecem peste. E greu de crezut ca el la "22" de ani nu si-a dat seama daca erai virgina sau nu. Si, prin absurd, daca nu si-a dat seama de asta, spune-i. cu minciuna nu ajungi nicaieri si poate te si intelege de ce il refuzi
Ce ti se pare atat de neobisnuit? nu inteleg. chiar nu stiu ce sa fac..am zis ca pe de o parte vreau sa o fac ca am nevoie...dar pe de alta parte nu ma pot lasa asa usor, ca nu sunt vreo panarama sau ceva.
Si nu..nu si a dat seama ca eram virgina..ca daca isi dadea ma intreba, mai mult ca sigur.
Daca e adevarat ce-ai scris aici, atunci nu ceda atat de repede sa nu-ti para rau. Incearca o altfel de relatie cu el la inceput.Si daca merge, sexul va veni de la sine. Spune-i si lui asta
Pai si asa teoretic nu mai sunt virgina.ce am de pierdut? ma simt si eu bine macar.
Atunci fa-o si gata. Nu te mai inteleg
Pai nu stiam daca sa ii zic lui ca eram virgina..nuj cum ar reactiona
Nu-i mai zici si gata.Si daca ii spui, nu vad de ce ar reactiona urat. De cand virginitatea e o rusine?
De ce va e atat de greu sa raspundeti cu seriozitate la o intrebare? vi se pare sexul un subiect tabu sau ceva? sau dc ar fi ceva de care poti face misto? care e faza? eu vroiam doar un sfat
Interesanta exprimarea "mi-a bagat-o"! Clar nu ai 22, cum pretinzi! In fine...adevarul e cea mai buna scuza! Important e sa fi tu pregatita pentru cearceaf! Ca sa nu te duci acolo si, pe urma sa nu mai stii cum sa fugi! Recomand, o intalnire intr-un bar! Un pahar de vin, alaturi de cateva glume si povestioare haioase...creste considerabil dorinta de-a merge mai departe, deoarece te simti relaxata si deschisa fata de personajul de langa tine! Fa-o si termina acest lung sir de nesiguranta, intrebari tampite si mai stiu eu ce!
Ai dreptate.dar nu stiu dc cateodata sunt nesigura si nu am incredere in mine..pana si el mi a zis ca ma comport ca un copil si nu-s trecuta prin viata si ca in viata trebuie sa stii ce vrei. adica tot s-a prins oricat incercam eu sa pozez in altceva..tre sa fac cumva sa ma maturizez
Gresit! Aia e o tehnica, invechita...care sa te faca pe tine sa crezi, despre el, ca este atat de versat, atat de istet si ca ai atatea de invatat de la el! E o mizerie! Tu faci ce vrei, cand vrei, cum vrei, cu cine vrei! Doar ca, gandeste-te fff bine, inainte sa faci vreo tampenie! Bafta!
Da, posibil...dar si eu ma comport copilareste cateodata..sunt constienta de asta..pana si u mi ai zis ca sigur nu am 22.dar o sa vad eu ce fac..ms pentru sfaturi.
Daca ai indoieli, nu-i spune. daca vrei sa o faci, fa-o. nu sta pe ganduri, carpe diem
00Andreea008 întreabă: