| andreeaaa1 a întrebat:

Deci un coleg de al meu a plecat vara aceasta in Spania si nu stiu daca se va mai intoarce sa invete la scoala noastra. El este baiatul de care imi place si cu care am fost cu el de 2 ori dar nu o relatie serioasa de saptamani ci doar de 2 zile din pricina ca eu nu stiu sa sarut.Imi este dor de el si nu stiu ce sa fac.
Intrebarile mele sunt:
1.Cum sa sarut?
2.Sa ma mai bag cu el daca se intoarce in tara?
3.Cum sa procedez in relatia de cuplu?
FUNDITA

8 răspunsuri:
| Dizzydizz a răspuns:

Pai nu trebuie sa programezi nimic.
Doar fa-le la momentul potrivit si gt

| anamaria_6210 a răspuns:

Sarutul il inveti atunci pe moment e simplu, da de ce nu daca nu o sa fiti in preuna ramaneti macar prieteni, nu stiu sati zic nu trebuie sa te porti intr-un fel anume mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banuiesc ca ai 12-13 ani. Uite un raspuns la toate intrebarile:mai asteapta!

| florina_4939 a răspuns:

1. ai sa inveti pe parcurs nimeni nu s-a nascut invatat
2. DA daca iti placa inseamna ca mai mult ca sigur aveti ceva in comun. poti sa-l intrebi deiverse lucruri. si ai sa vezi ca dupa o sa se bage si el inseama cu tine. poti sa incerci sa faci rost de id-ul lui si de nr de telefon si poti sa ii dai sms sau sa vb cu el pe mess daca nu ai curaj sa vb fara in fata
3.pai depinde ce gen de baiart e
pentru ca sunt baieti romantici la care poti sa staii in rate toata ziua chiar si defata cu prieteni lui, baieti care nu ar vrea sa afle nimeni nimic de relatia lor si atuni ar trebui sa ii respecti dorinta sau baieti duri la care la place sa stie toti ca esti cu el da nu face toata ziua faze gen "iubita ma iubesti"s. a

pa-pa succes cu el
:*:*:*

| sunrise_6829 a răspuns:

Pai...cu sarutul trebuie sa inveti pentru ca asta le place baietilor, uita-te si u pe youtube si experimenteaza. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

1.Este ff simplu.LaSate purtata de val, tu il iei de buza de sus iar el de jos sau invers.Limba i'o bagi tot asa, te saruti cu ochii inchisi.Si v'a iesi Bellisiimaa:].
2. Da logic. Daca tii la el asta trebuie s'o faci.:]
3.Pai simplu.Fii tu, sincera, fii iubitoare, respectoasa, si mereu alintata cu el, ca sa creada ca tii la el.
Dar tu nu esti ca'm mica? Nu cred ca merge o relatie, trebuia sa ne spui varsta.Eu cred ca mai mult de 10 ani nu ai.
In fine, sper sa ai succes.
Bafta,

Ashley.

| andreeaaa1 explică:

Am 13 anibig grin

| N1mka4eva a răspuns:

1.Sarutul este un lucru pe care toata lumea il stie(dar nu isi da seama), e un lucru cu care ne nastem.Respira adanc si dai drumul-asa e prima oara.

2.Pai,da.Asta numai daca nu a avut el alte prietene cu care inca mai tine legatura.happy

3.Trebuie sa-l cunoasti bine pe cel de langa tine, sa fii tu insuti, si in timp, totul va fi O.K.Nu te astepta sa mearga totul din prima, mereu exista certuri...