În primul rând, respectă-i decizia.E cel mai bine, momentan.El ştie ce sentimente ai pentru dânsul şi probabil se va întoarce.Nu-ţi zic 'uită-l', pentru că asta nu o poţi comanda, dar încearcă să nu te mai gândeşti la el atât de mult.Implică-te în activităţi care îţi plac şi profită de libertate. Ştiu că e dureros şi ciudat, dar te vei obişnui.
Analizează puţin lucrurile...ai spus că te-a făcut de multe ori să plângi. Dacă se va întoarce,merită să-l accepţi din nou în viaţa ta?
Gândeşte cu CAPUL,nu cu INIMA!
Momentan lasă-l să reflecteze, să vadă dacă e mai bine fără tine şi fii sigură că acele statusuri triste pe care le pune, dovedesc faptul că şi el suferă.
Dar repet...el a luat decizia de a se despărţi de tine dintr-un motiv aberant, aşa că lasă-l să mediteze şi să afle ce vrea de la relaţia voastră, de la tine.
Mult succes şi o zi frumoasă!
Uita-l ca asa e mai bine, era de stiut ca pauza inseamna despartire in termeni mai,, politicosi,,
Draga mea, am suferit mult mai mult decat o faci tu, insa te inteleg perfect.Sa o luam asa ca sa poti tu intelege.
Iubitul tau ti-a zis sa luati o pauza, iar apoi spune ca numai merge.Concluzia este ca numai vroia sa stea cu tine, nu se mai simtea atras de tine.Motivele acestui lucru sunt urmatoareleori ti-a spus daca vreti sa faceti dragoste tu fiind virgina, si nefiind virgina, ori s-a indragostit de o alta fata, insa parerea mea este urmatoarea:daca ai o relatie cu o fata de lunga durata 1 an,nu poti sa te indragostesti de o alta fata,trebuie sa ai ochi doar pentru"fata ta".Eu zic sa faci asa: Incearca sa-l uiti,distreaza-te, razi cu prietenii, iesi prin oras in fiecare seara, incearca s cunosti alti baieti frumosi, sau daca ti-e unul din ei simpatic nu ezita sa vb cu el prin msj asa il vei uita foarte repede iti garantez.Arata-i ca nu-ti mai pasa, fi indiferenta pentru ca atunci il doare cel mai rau.Fi puternica, roata se intoarce oricat de patrata ar fi.Te-am pupattt:*:*
Uita- l spre binele tau. pauza e in traducere- hai sa ne despartim! da l ..naibi. uita l nu se merita.
Pai nu poti sa il uiti chiar daca toata lumea zice ca se va vindeca cu timpul si o sa il uiti si bla bla bla in realitate nu e asa daca chiar ti la o persoana mereu o sa ai sentimente pentru el. si ai vrea sa vb cu cineva dar te simpti ca numeni nu e interesat de problemele tale de acea le publici pe net exista oameni chiare chiar vrea sa te ajute. in privinta ta ma rog am si eu aceeasi problema marog eii bine cred ca nu va trebui sa mai faci add baieti necunoscuti pe fcb adica el e baiat okay poate fetele il fac add adica si eu adaug prieteni dar daca il vad pe baiatul care imi place tot nu fac noi prieteni si daca da like la pozele celorlante fete nu inseamna absolut nimic. daca chiar simpti inca ceva pentru el trimite-i mesaj sau suna-l si spune-i sa va intalniti undeva si spune-i tot ce simpti si tot ce vrei sa ii spui adui aminte de tot de ati trecut impreuna si sa dati relatiei voastre o noua sansa. sper ca te-am ajutat
Daca se intampla peste 20 de ani treaba asta? Acum e trist da mai tarziu ar fi si mai trist.Comportarea ta cred ca e cea la care e bine sa te gandesti mai mult.Scuze
Toti sunteti buni mi-ati dat niste sfaturu bune dar din pacate trenuie sa aleg unul. mersi mult la toti))
Are Dreptate The1smartiest...Uita-l pauza in termeni nostri inseamna punct
anonim_4396 întreabă: