Iubitul tau e un sarac si un zgarcit. de ce sa investeasca bani in tine si de valentin si de dragobete, cand te poate convinge usor sa sarbatoriti doar dragobetele ca deh, e romanesc. chestia ca valentines e comercial si furata de usa, e doar o scuza a saracilor si zgarcitilor.
Da inainte bine ca puteati trai doar cu dragobete ...pana acum ceva timp nici nu stiati de valentine-s day sau de halloween. fiecare cu ideile lui
Pe vremea aia nu erau bani, pe vremea aia daca aveai mamaliga si ceapa pe masa erai boier.
Ce cadouri plicticoase, tablou, poze rame, care cand va desparititi le aruncati la gunoi. mai bine imbracate sexy si ofera-i o partida nebuna
Vezi-ti de treaba ta... disperatule
Pai si..cum ti s-a parut cadoul?
Sper si eu sa il atinga la corazon. mersi
Foarte frumos! Orice primit de la persoana apropiată mă atinge la inimă.
Un tablou modificat? Mai bine un album foto cu voi, nemodificat, ne-photoshop-at... cat mai natural.
Sa ma explic, o poza ca si cum ar fi facut un portret facut din creion
De ce nu mergeti amandoi printr-un parc unde se fac portrete in schite de artisti?
Pentru ca nu se fac pe aici
Poti sa incerci cu o caricatura sau un portret dupa poza, la www.comanda-caricaturi.ro
Eu la fel vreau sa scot o poza mare si inca o jucarie micuta de plus eu cred ca va fi minunat!
Eu zic sa-ti iei un baby doll . sau ceva sexy si sa ii faci un alt tip de surpriza. crede-ma se va bucura mai mult.
anonim_4396 întreabă: