| Nicolet4 a întrebat:

Deci vorbesc cu un baiat si ma intelegeam foarte bine cu el. Acum nu e chiar asa bine.
Trebuia sa fim impreuna asta ne doream amandoi doar ca am fost plecata 1 saptamana din oras si nu prea am mai vorbit atunci ca nu am avut cum sic and m-am intors era schimbat complet. Imi vorbea in sictir si daca era suparat isi varsa nervii pe mine si de atunci ne certam non-stop. Intr-o zi aveam si eu cativa nervi si i-am vorbit in sictir de atunci imi aud numa vorbe de genu’ :" esti fitoasa, tie iti trebuie unu care sa stea toata ziua dupa tine, eu nu vreau sa isi bata cineva joc de mine si mai bin ear fi sa nu mai vorbim". Vreau sa vorbesc cu el pentru ca m-am atasat super mult de el dar daca ii spun ceva spune ca ii vorbesc in sictir si ne certam.
Cum sa fac sa fie asa cum vrem?

3 răspunsuri:
| CH2ice a răspuns:

Sa incercati sa va purtati ca niste adulti, sau sa va maturizati... Si sa discutati ca niste oameni normali fara certuri fara nimic. Daca el nu vrea, sau tu, sa vorbiti frumos si fara sa va certati, atunci inca trebuie sa asteptati sa se maturizeze cum trebuie big grin

| Asiryx a răspuns:

thinking Ignora-l o vreme happy lasa-l in sictiru lui cand il vezi vorbeste rece/neutru cu el.Asa o termine el cu sictiru lui. Dupa ii spui totul cum ca atunci cand ai fost plecata el s-a schimbat si iti e dor de baiatul de dinainte etc si problem solved

| Nicolet4 explică:

@Asiryx exact asa am facut si mi-a reprosat ca sunt indiferentastraight face