anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci vreau sa fac dragoste cu iubitul meu. Ideea e ca amandoi suntem virgini. Da da, stiu ca prima oara ar trebui ca unul dintre parteneri sa nu mai fie cat sa detina controlul dar, nu conteaza asta acum. Vom folosi Durex Extra Safe si da...Ideea e ca paranoia nu imi da pace si incontinu ma gandesc ca poate se va intampla ceva rau. Intrebarea mea e: Exista posibilitatea ca prezervativul sa fie rupt/ gaurit inainte de desfacere? Cat de rezistente sunt? Aveti alte pareri cu privire la marca de prezervative pe care ar trebui sa o utilizam?

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca prezervativul folosit are marimea corect aleasa incat dupa montarea acestuia pe penis, prezervativul sa stranga putin penisul, sa stea perfect intins, incat sa nu existe cute sau incretituri, si astfel sa stea perfect, fixat si nemiscat, incat sa nu se poata misca, roti, sau aluneca, acel prezervativ indiferent de marca producatorului va ramane garantat intreag si intact indiferent de cat de mult timp va tine actul sexual. Probabilitatea ca prezervativul existent in pachetul original sa aiba defecte de fabricatie (gaurele, fisuri, rupturi, etc) este extrem de mica spre 0 (zero). Cele mai utilizate si considerate ca fiind cele mai bune sunt prezervativele fabricate de firma Durex. Pentru a nu gresi, accesati urmatorul link in care este prezentat modul corect de montare a prezervativului : https://www.youtube.com/watch?v=7ttIps26C2A

| Emilian65 a răspuns:

Prezervativele pe care vreti sa le folositi sunt foarte bune.

| devilshelp a răspuns:

Majoritatea femeilor se tem sa nu se rupa sau sa nu alunece prezervativul. Uite 6 pasi ca sa te asiguri ca totul sa iasa bine:
1. verifica termenul de valabilitate
2. sufla in el sa vezi daca e intepat (o sa arate mai ridicol, dar daca vrei neaparat sa te asiguri fa-o laughing )
3. desfa ambalajul corect, fara obiecte ascutite si fara dinti
4. sa il puna bine (marginea prezervativului trebuie sa se afle in exterior)
5. sa scoti aerul din prezervativ prin apasarea cu 2-3 degete pe rezervor inainte de rulare
6. penisul sa fie in erectie cand si-l pune
In caz ca vezi ca s-a rupt sau a alunecat cumva mergi la farmacie si iei pastila de a doua zi