Salut. Am sa incerc sa ma exprim cat mai elegant, nu de alta dar regulile imi impun acest lucru.
Recapituland toata "SITUATIA". Tu... te-ai indragostit de un tip intr-o luna, l-ai lasat te-ai cuplat in 2 zile cu un alt amic de-al lui. El e acum cu alta tipa si pe tine te bate gandul sa te cuplezi iar cu el.
Hai sa fim seriosi, pe acasa-tv au niste telenovele mai bune, zic eu.
1) Nu te poti indragosti intr-o luna , decat, cine stie. daca situatia e favorabila, dar nu cum ai zis tu cu certuri saptamanale. Si daca iubesti... apai crede-ma ca stii / vrei sa ierti, nu sa dai papuci si sa te cuplezi cu amicu de la fotbal.
Orice ati decide daca vreti ca acuma lucrurile sa mearga bine incercati sa uitati trecutul si tot ce a fost, inclusic ca tu dupa 2 zile ai inceput sa iesi cu altul. daca o sa o tineti in reprosuri nu o sa ajungeti prea departe.
mai lasa si tu timpul sa treaca si vezi ce se intampla cu voi. nu incerca sa grabesti lucrurile ca nu va fi bine.
Tin sa cred ca ar mai vrea, probabil asteapta sa mai treaca putin timp sa poata sa-i lase si el acutala prietena!
N-am sa te mint.Prima data, mai invata sa scrii pentru ca de abia am reusit sa citesc "poveste lui Romeo si Julieta".In al doi-lea rand daca ai mai fost cu el doar o luna, timp in care v-ati certat de 2-3 ori, de ce dracu ai vrea sa mai fii cu el, daca stii ca tot acolo se ajunge? Vezi-ti de viata si lasa-l sa se bucure de prietena lui.