Nu chiar nu esti o problema. Nu trebuie sa te simti aiurea pentru ca nu ai de ce. ai sa vezi ca o sa vina atunci cand nu te astepti. Daca prietenele tale au prieteni cu care sa inteleg foarte bine bravo lor (:! Asta nu trebuie sa te descurajeze. Daca esti deja indragostita de un baiat atunci incearca sa-ti arati farmecele feminine fundoaie?
Nu este nimic anormal. Daca inca nu ti-ai gasit persoana potrivita nu este nicio problema. Abia ai 16 ani nu 20...stai linistita.si nu trebuie sa te simti prost.va veni si randul tau cat de curand :*
Iuby, e bine sa nu ai prieten, celelalte fete deja au cite 3 prieteni si sufera de dezamagiri la urma, iar tu la siguranta nu ai avut pina acum prieten dar cind o sa ai o sa fie cel mai bun, dar nu un las ca prietenii celorlalte fete. Astepti mai mult, gasesti mai bun... Funda?
Pare un trend sa ai prieten.mai ales ca in randul adolescentilor. E o perioada in care te formezi. Nu spun ca e ok sau nu...depinde de nevoile fiecaruia. De regula relatiile la aceasta varsta se sting repede...si in general baietii iau decizii sub influenta hormonilor - ei doar simt nevoia sa se descarce cand intra intr'o relatie la 16 ani. Si poate fi si fatal daca se ajunge la sex si ea ramane insarcinata.(la 16 ani)!
O relatie la varsta asta poate fi si foarte romantica si draguta... dar eu personal consider ca e mai normal si mai sanatos sa mai astepti sa ti se formeze personalitatea, sa te cunosti pe tine sa te simit bine in pielea ta ...si apoi sa stii ce vrei - intr'o viitoare relatie (mai sigura)
asa ca! poti sa fi cu ceva mai cool daca mergi cu in turma
Daca nu ai prieten/a nu inseamna ca esti gras/a.
Daca nu ai prieten/a nu inseamna ca esti urat/a.
Daca nu ai prieten/a nu inseamna ca esti prost/proasta.
Nu inseamna absolut nimic... si mai ales nu inseamna ca este ciudat...
Este ceva normal. daca nu iti place sa te complici in aventuri mai bine astepta ceva sigur si acela care va veni sa fie alesu.
Si ce... eu am o verisoara care are 21 de ani, si e frumoasa foc, da tot nu are prieten. Asta pe de o parte e bine, atunci cind il vei avea vei tine foarte mult la el.
Paii. eu am 14 ani si am avut 2 prieteni pana acumaa. si imi place de un tip deci, poate o sa am 3. sa speraam. dar nu e aiurea, nici ciudat. este normal. cauta baiatul pe care il meriti, sau care te merita. sa nu cumva sa decurgi la gesturi de disperare si sa te pui cu un bolovan cocalar care vrea numai sex. my opinioon. fundita?
Ca sa iti gasesti un prieten trebuie sa iesi cu prietenele in diferite locuri, cum ar fi la discoteca, in parcuri, la suc... dar cel mai bine ar fi sa astepti.caci va aparea cand tu nu te vei astepta.nu il cauta tu.inteleg ca te simti aiurea dar va trebui sa astepti sa dai de un baiat care sa te iubeasca sincer.Eu la 17 ani am avut primul meu prieten, si acum suntem deja sot si sotie.numai trebuie sa ai rabdare si sa nu te dezamaesti,
Buna! cum sa fie ciudat? nu`i nicio problema eu am 17 si am avut decat doi prieteni care n`au prea insemnat nimic...aceeasi problema ca a ta o aveam si eu dar mi-am dat seama ca toate se intampla la randul lor probabil si tu la fel ca mine visezi la un fat frumos
HappynewCenusa întreabă: