Buna:*...Pai in primul rand baiatul de care iti place este genul de baiat care se indragosteste aproape orice fata.Nu? Dupa cate ai scris tu el se saruta cu tine, dar si cu altcineva. Cuvintele te iubesc sunt niste cuvinte mari...esti tu asa sigura ca el nu isi bate joc de tine cum si-a batut si de prietena ta? El poate sa spuna te iubesc tie, fetei cu care s-a sarutat ieri, fetei care se va mai saruta si tot asa. Numai tu poti face o decizie, nu noi care nu-l cunoastem. Succes:*
Nu e iubire, e doar dorinta puternica de a fi cu el...mai exact,cine ai fi tu daca el,care umbla cu atatea fete,te-ar alege pe tine? te-ai simti speciala,unica si ar fi doar al tau. Cred ca nu il iubesti,vrei doar sa te simti deosebita, el este doar un mod prin care ti-ai dovedi acest lucru. Sfat: esti deosebita, nu ai nevoie de un asemenea baiat ca sa iti dovedesti aceasta calitate.cauta pe cineva serios, nu un player care are mari sanse sa te faca sa suferi
Eu zic ca nu merita sa suferi mai apoi de aiurea. In final, cand iubesti pe cineva nu poti fi si cu altcineva.sau cel putin nu simti nevoia asta
Da daca te iubeste intr-adevar poate renunta la celalalte fete daca nu e un magar, misogin si obsedat ca alti. bafta
Pai.eu ti-as zice sa-i zici sa fiti impreuna si daca se saruta cu alta o sa-ti dai seama singura[cred nu stiu] ca e un porc.Scuze pentru cuvantul acela...Eu asa as proceda.Deci stai cu ochi pe el. Sper ca te-am ajutat.P.S. sa nu incepi sa plangi pentru un porc ca el.Eu iti sunt alaturi chair daca nu te cunosc.Bafta!
E doar un ipocrit caruia ii place sa isi bata joc de fete.nu il lua in seama.probabil face asa si cu celalalte fete. daca el poate sa iti demonstreze ca te iubeste, atunci e ok. daca nu atunci trebuie sa il uiti
Parerea mea este sa nu ii ma dai atentie. este un magar care se crede prea popular (poate ca este) si caruia ii place sa profite de pe urma fetelor. Ii poti spune la revedere si sa nu te mai gandesti la el pentru ca realmente nu merita efortul. Exceptand cazul in care iti place sa fi ranita.
Dany_Daniel_1998 întreabă: