Nu cred ca esti insarcinata. Nu mai pune botu` la prostiile unora care te baga in sperieti de pierzi sarcina de frica
Hai no . Multumesc Mi-ai fost de mare ajutor .
E adevarat nu ai de ce sa-ti faci grija si sora mea a trecut prin chestia asta si nu s-a intamplat niic
Ma refeream sa nu pui botu` la astia care zic ca esti.
Ia mai citeste-ti odata raspunsul!
"Nu cred ca esti insarcinata."- raspunsul la intrebarea ta.
"Nu mai pune botu` la prostiile unora care te baga in sperieti de pierzi sarcina de frica"-in sensul ca te sperie degeaba, "pierzi sarcina"=faci un test si vezi ca nu esti de fapt.
Ia-o cum vrei.
Oki . Multumesc atunci!
Fitiar chestiuta sa-ti fie, chestiute in sus chestiute in jos, m-am prapadit de ras la intrebarea asta , ce nebuni mai sunteti ma, in ultima vremea la dragoste si sex am vazut numai intrebari penibile puse de copii mici, dar asta e mai nebuneasca si imi place ca va mai si distrati si nu treceti direct la cotaiala ca cainii, bravo, a. si in legatura cu intrebarea, stai linistita, nu ai nimic, faceti asta in continuare cu chestiutele voastre.
De insarcinata te insarcinez eu cu urmatoarele, joaca-te si tu cu chestiuta lui ca nu se stie de ce o fi avut saracul baiat pana, daca ti-ai luat pastiluta nu-ti face griji
Da, dar am papat si lapte cu ceriale pe la 9 sau 10 dimineata si pe la 4(16) am luat pastiluta... crezi ca si-a facut efectul?
Si nici nu era prima pastiluta era a-7a din cutie ca am chisturi ovariene pentru asta le iau.
daca ai papat lapte e cam naspa, dupa cate stiu eu laptele taie efectul medicamentelor, dar nu ar fi rau sa faci un test de sarcina, daca e sa fie il botez eu sa nu ma injuri ca am glumit
.sunt atatea ore... de la 10 pana la 16... m-am dus de 30251525 de ori la baie in timpul asta )
Si no totusi nu a bagat nimic in mine... a pus mana pe deasupra si mana era uscata da puse mana si pe substanta aia alba nenorocita...
eu sper sa, ca vreau sa nasesc, s-a dat drumul la botezuri
Lumeee mana lui era complet uscata nu era plina de aceea substanta nenorocita. eraaa uscataaa! se sterse de un servetel. si chestiuta lui tot uscata era. am nevoie de ajutor va rog :-s.
stai mai linistita, de la primul meu raspuns ti-am zis adevarul, am glumit ce naiba?
... am spus ca sunt tipica si stupida dar sunt stresata. Contact sexual :-s.
Pai si daca n-ai avut contact sexual cum sa ramai gravida?
Exact sau in eprubeta :-s . dar eu sunt oki nu? :-s
Cati ani ai daca ma intrebi asta?
Pai totusi chit ca mana si chestiuta erau STERSE SI USCATE ma gandesc ca e posibil totusi,...
Roxi,fi linistita, daca tu zici ca el s-a sters pe mina si avea mina uscata esti ok
Cred ca imi pierd timpul cu tine. mai mult de 14 ani nu ai cu siguranta, intelege ca nu ai cum sa ramai gravida daca el o trage pe laba si te atinge pe tine NU isi da drumu in tine!
Ideea e ca nu s-a INTRODUS NICI UN DEGET IN NIMIC CA NU A AJUNS CU MANA PANA LA LOCU' UNDE SE BAGA [GURA] ) ma simt asa banal. dar cand neintamplator m-am urcat deasupra EUUU era cu chestiuta mea pe chestiuta lui FARA CA EA SA FIE INAUNTRUL MEU. de asta imi e cam frica
Am mai mult de 14 dar. mno sunt stresataaa! :-s
Nu. cred ca nu m-am exprimat cum trebuie voiam sa spun ca dupa mica erectie el a pus mana pe chestiuta lui si dupa s-a sters pe mana si putin pe chestiuta si dupa a pus mana pe mine pe deasupra si nu a ajuns pana la locul unde se baga [gaura] si dupa eu m-am urcat deasupra si ca sa fiu mai explicita chestiuta lui era lipita de burta LUI. si eu eram lipita de ea ...si nu am stat mult asa cateva secunde sa zic asa 10... pe acolo
Lumee va rog eu mult spuneti-mi din experienta nu din auzite! LA CEL MAI EXPLICIT RASPUNS DAU FUNDA
Ba da mai nu a bagat nimic...
Trebuie sa stii ca spermatozoizii vor cauta sa ajunga la destinatie. Asta este meseria lor. Daca el te-a atins cu "chestiuta " lui si nu te-ai spalat in secunda imediat urmatoare, exista pericolul sa ramai insarcinata. Dar dupa doua zile nu-ti vei da seama nicioadata. Nici macar Mama Omida nu-ti va putea spune asta. Va trebui sa mai astepti ca sa vezi daca iti intarzie menstruatia...
:-s oare contraceptile isi facusera efectul?! adica sunt atatea ore in care cred ca am eliminat laptele ala
Prietene, vrei sa ne injuram sau care-i problema ta? Se vede clar ca ai evoluat din maimuta, atata timp cat tu nu stii ca spermatozoizii au capacitatea de a trai si in afara organismului (ce-i drept nu pentru foarte mult timp ). Cand mai inveti cateva injurii, sa te prezinti aici ca sa-ti spun acum cati ani i-am invatat pe cei de la care le-ai auzit tu.
Roxana... raspunde-mi si mie copii se fac prin contact sexual sau prin laba?
Maaaa.....sa stii ca nu e bine! Ar trebui sa cumperi un test de sarcina si sa vezi...
Fa-ti un test de sarcina ca sa scapi de indoieli dar sunt 0. 0000001% sanse sa fii insarcinata, Bafta
Nu te supara, dar cred ca ar trebui sa te meditezi la romana si apoi sa postezi pe TPU. ca nu inteleg nimic din ce vrei sa ne intrebi.o zi buna!