Beneficiile sunt doar de partea lui. Asa cum în băiat simte ca are nevoie de sex o fata simte nevoia de a fi iubita, de a fi unica pentru cineva, care sa.-i fie loial și dedicat la bine și la rău. Cine i cere unei fete prietenie cu beneficii de fapt spune:TU ești obligata sa Oli satisfaci nevoile și dacă vrei chestii învechite ca o relație pe termen lung, afecțiune, loialitate ești înapoiata, retrograda, medievala. E cea mai la moda forma de misoginism și exploatare de către sexul cică tare.
Ai fi mai fericita dacă te- ai ruga Creatorului sa te ajute sa găsești persoana care El știe ca ar fi potrivita sa va căsătoriți. Eu am zis ca dacă nu găsesc pe cineva care sa îmi placa foarte mult și sa vrea sa se căsătorească cu mine și sa vad ca e dedicat sa fie fidel mai bine rămân singura toată viata. Dumnezeu e bun și mi, a depășit toate așteptările.
Nu exista "atasat" in asemenea relatii, doar "conditionat de sex" si atat.
La baieti/barbati chiar este mult mai simplu, ca ei pot face sex cu orice femeie la orice ora din zi sau noapte, care-i dispusa sa isi ridice rochita, tocmai pentru ca ei NU au nevoie de sentimente ca sa obtina o erectie.
Contactul sexual nu prea inseamna atasament in astfel de cazuri sau in general.Atasamentul se dezvolta separat, asa cred. Daca asta era intelegerea, prieteni cu beneficii, iar tu simti altfel, ar fi cel mai bine sa rupi relatia deoarece iti va aduce numai suferinta mai incolo. Iar noi nu putem sti daca si el simte ceva pentru tine sau e doar un aranjament convenient, asa ca intreaba-l direct.
Voi va rezolvati nevoile de baza puse in piramida de nebunul de Maslow!
Altceva, ce mai aveti?
Daca nu aveti altceva, nu pierde timpul. E pretios si nu se mai intoarce.