| maria_9426 a întrebat:

Buna
Deoarece eu nu am avut prea multe relatii am sa va pun cateva intrebari, poate ma lamuriti si pe mine. Am 15 ani in curand fac 16 iar eu am avut 3 relatii. 2 relatii de 2 zile iar una de 2 luni. Deci intrebarea mea este urmatoarea. Daca o fata a avut mai multe relatii (nu sexuale) se poate numii "o fata usoara"? (adica relatii de genul sarutat, mangaiat, cam atat). si, fetele usoare sunt intodeauna cele care intretin relatii sexuale cu baietii? Poate ca nu am axplicat prea bine dar banuiesc ca stiti la ce ma refer. Deci cand o fata se poate numi c***a?
Ms dau funda.

Răspuns Câştigător
| Elisa a răspuns:

O fata usoara este o fata care se culca cu toti. Tu nu esti una asa nici pe departe. A sta cu un baiat e ceva normal. O fata usoara este cand toti se culca cu ea, cand le da la toti atentie si se da in vant dupa ei ca sa se **** cu ea.

Fundita?

8 răspunsuri:
| Dav7id a răspuns:

Deja din ce ai spus sarutat, mangaiat.reiese ca esti o fata a-ntaia(daca pot spune asa). Fetele care nu au intretinut inca relatii sexuale,dau sentimentul de fete constiincioase,care doresc intai sa se cunoasca mai bine, sa isi acorde timp pentru a-si da mai tarziu acordul ca este pregatita cu persoana respectiva, care considera ca o iubeste si il iubeste in aceeasi masura.Curve sunt considerate(nu de mine) cele care se vand pentru bani,dar daca ii vei privi situatia,poate,poate vei ajunge sa o intelegi(copii,fara slujba), dar marea majoritatea o fac pentru bani si nu mi se pare normal, sar dintr-un strain intr-altul.

| unknow a răspuns:

O curva este o fata fara caracter! o curva este o fata pe care niciun baiat nu o respecta! o fata care sta cu toti la rand! care intretine relatii sexuale cu ei! o curva e o femeie sau o fata batjocorita de toti! asta e! o curva este folosita de toata lumea!
davca o fata a avut mai multe relatii asta nu inseamna ca e ushuratica, daca baietii respectivi sunt de trebuie si cuminti,... nu are lagatura cu cate rell ai avut! sa stii
curva e mopul de shters pe jos al tuturor! intelegi acum!

sper ca te-am ajutat

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună @Maria! Ce sfântul te-a apucat? Tu fată ușoară? Încetează, oare cine-ți bagă trăznaile astea în cap? Of, of! Relațiile de două zile nici nu se pun, da?
O zi cu zâmbet să ai fată dragă!

| anca174 a răspuns:

Nu, dupa parerea mea nu. Si daca de exemplu o sa fi cu un baiat si o sa iti incepi viata sexuala cu el si apoi va despartiti si dupa aia o sa gasesti pe altcineva si o sa fi cu el cateva luni si o sa faci sex si cu el si dupa un timp o sa va despartiti nu inseamna ca esti usoara deoarece ai facut-o cu prietenul tau cu care aveai o relatie, nu e vina ta ca nu v-ati inteles si v-ati despartit. Totus de asta e bine sa iti incepi viata sexuala mai tarziu si sa ai grija cu cine o faci, sa cunosti persoana inainte si sa vezi daca sunteti compatibili sa zicem asa, nu sa te lasi orbita de dragoste sau sa crezi ca sexul poate reface o relatie care nu merge. Nu spune nimeni ca trebuie cu primul sa te si casatoresti, dar totusi ma gandesc ca nu vrei sa ai o lista tocmai lunga de asta trebuie sa fi atenta. O fata usoara dupa parerea mea se imbraca vulgar, are o atitudine usoara ca zic asa, are si un vocabular vulgar, si mda sa zicem ca poate avea si un apetit sexual crescut laughing dar cu diferiti baieti cu care nu are o relatie.

| Gipsy a răspuns:

O fata se poate numi curva atunci cand ofera servicii sexuale pe bani.

Sau pe limba noastra, o fata se poate numi curva, aia care se **** cu toti si trece de la unul la altul. La o relatie de 2-3 zile. Si des.

Aia e curva.

| Princess_6312 a răspuns:

O fata e C***a can face cu multi baieti fara a avea o relatie de iubire cu ei sau are cu mai multi ina acelasti timp si ii inseala.

| bábýdőll_1751 a răspuns:

Curva se poate numi o fata care a avut multi prieteni cu care a intretinut si relati sexuale si care are o faima nu tocmai buna.Dar in mod normal curve sunt fetele care intretin relatii sexuale pe banii sau in schimbul unui lucru material.Si nu o fata care a avut prieten insa nu a avut relatii intime cu el nu se poate numi curvawinking

| Oαnα a răspuns:

Maria poti avea cate relatii vrei... daca nu te culci cu toti nu te poti numi c***a!