anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Desi am prieten cu care sunt de 3 luni tot ma mai gandesc si la alt baiat care o data m-a respins iar dupa aceea el a vrut sa fie cu mine insa si-a facut si el prietena. Unele melodii imi aduc aminte de el, as vrea sa il mai vad sa vad oare mai simt ceva pentru el(nu l-am vazut de cateva luni), mi-e dor de elsad...
Sunt f confuza pentru ca eu chiar tin la prietenul meu si nu as vrea sa ma mai gandesc la celalalt dar pur si simplu nu imi iasa din cap, din inima nici eu nu mai stiu.As mai vrea sa vb cu celalalt dar mi-ar si placea sa fim amici chiar daca suna ciudat si chiar daca ne ignoram de cateva luni.
Ce am sfatuiti sa fac?
Multumesc

7 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Pai ai zis ca tii la prietenul tau...atunci nu ar trebui sa incerci sa te vezi cu celalalt pentru ca ai putea sa'l pierzi pe prietenul tau... pue'te in locul prietenului tau...nici tie nu ti'ar placea situatia...si e mai bine sa stai la o oarecare distanta de celalalt...adica imagineaza'ti ca daca ati fi amici atunci ti s'ar intensifica sentimentele pentru el...fi fericita cu prietenul tau si lasa'l pe celalalt kiss

| catalina_2916 a răspuns:

Mai intai ar trebui sa te asiguri ca baiatul pe care il placi te place si el (poti incepe o discutie cu el pe mess.il intrebi ce mai face, de ce nu mai vb cu tine etc) dupa care ii spui prietenului tau ca nu mai vrei sa fii cu el (ca sa nu-l faci sa sufere, daca tu tot nu simti nimic pentru el )... dar ai grija, dup-aia sa nu-ti dai seama k de fapt pe prietenul tau il placi cu adevarat, iar celelalt a fost doar un moft... ti-o spun din proprie experienta... pup

| dy a răspuns:

Nu e anormal sa te gandesti in anumite momente la un baiat care ti-a placut! Si nu e anormal sa te intrebi de ce si, de multe ori, chiar sa faci comparatii...Toti patim asta, fie ca recunoastem, fie ca nu! Faptul ca-ti dai seama de asta iti da senzatia ca esti confuza..., dar de fapt nu esti! Ti-ar fi placut un baiat cu care n-ai fost pentru ca n-ati "picat " in acelasi moment! Acum insa ai o relatie, las-o sa-si urmeze cursul normal si timpul iti va rezolva dilema! Nu cred ca este o solutie sa fii amica cu un baiat care te atrage, mai ales ca ai o relatie! Lupta-te constient cu subconstientul tau si da-l afara din minte si suflet pe cel care e "intrus" acolo ...asta atata vreme cat esti cu prietenul tau! Sau nu-l iubesti pe baiatul de langa tine si atunci da-i papucii si cand vei ramane singura, sigur vei realiza pe care-l iubesti de fapt!

| MissCamelia a răspuns:

Noi ca femei idealizam multe chestii happy. cu baiatul care te-a respins probbail iti imaginezi ca ar fi fost o minunatie de dragoste, tocmai pentru ca nu ai o reprezentare reala a cum ar fi o relatie cu el, dar si el e om si probabil ca nu ar merge relatia daca el deja te-a respins o data

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa stai cuminte langa prietenul tau. Pentru celalalt este doar un sentiment provocat de faptul ca te-ai simtit refuzata. Daca l-ai cunoaste mai bine nu ti-ar mai placea. Gandeste-te, cand nu poti avea ceva ti-l doresti mult si cand reusesti sa ai, parca nu te mai bucuri, iti dai seama ca nu era ce credeai. Gaseste alte melodii frumoase care iti aduc aminte de relatia ta de acum. Hai ca nu este greu, mai ales ca il placi pe acualul prieten.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parerea mea este sa vezi ce simti pentru fostul tau prieten si pentru prietenul actual cu care te simti tu mai bine si sa il alegi pe cel care crezi ca iti este mai potrivit

| alexandra_2301 a răspuns:

Buna! Sa sti ca si eu am cam fost in situatia ta dar timpul mi-a vindecat rana si acum ma mai gandesc la el doar asa din cand in cand dar nu mai tin la el.Cred ca pentru a-l putea uita trebuie sa mai treaca timp cu toate ca te inteleg si stiu ca iti e greu.