| Kh3sha a întrebat:

Bună! despre ce poti vorbii la o intalnire? chiar nu stiu, adica e chiar prima data cand ma vad cu acest baiiat si poate suna exagerat dar am emotiilaughing si nu vreau sa ajung acolo si sa nu zic nimic... ma puteti ajuta? fundita!♥♥

Răspuns Câştigător
| PainMax1985 a răspuns:

Incearca sa-i lauzi calitatile daca iti place tipul, dar nu o face direct asa mai pe ocolite, mai intai incercati sa vorbiti chestii generale vreme, sport, monden etc. Uite aici si o postare care te invata ce nu le place in general baietilor la fete http://multimedia-lateral-dezvoltatu.blogspot.ro/......l-cel.html

5 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

ca si fata,
da, ok, da, aha, hmm, nu stiu
Te mai scarpini in cap, e simplu la voi

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Hai du-te la mata

| NnDWtf a răspuns:

Despre cum se caca elefantii.

| ciotori a răspuns:

Fi relaxata, baietii asteapta in mare parte gesturi tandre si sa auda despre cat mai multe lucruri despre tine, asculta-l si pe el cand are de spus ceva si intreaba-l la randul tau despre viata lui, gasiti puncte in comun!

| Jojiza a răspuns:

Hei, se vede ca ai emotii. Inteleg perfect situatiahee hee pai... povesteste-i si tu intamplari nostime de cand erai mica, intreaba-l ce ii place cel mai mult sa faca... totul vine de la sine, va fi bine nu iti face griji. Doar fii detasata ca sa te simti bine in preajma lui! Bafta :*