Eu zic ca e cale de impacare intre voi pentru ca se vede ca inca va placeti reciproc doar ca nu vreti sa recunoasteti si fostul ar trebui sa te ierte pentru ca asta a fost o nerozie...crede-ma este cale de intoarcere la releatia voastra!:d
sper ca te-am putut ajuta cu ceva...
sper sa reusesti! Succes!
Cine crezi ca citeste atata incultura?! lasa baietii si du-te la scoala sa inveti limba romana, ca grea mai e
Eu sincer am inteles ce`ai zs.si mie imi facea fostul l fel cu incercari din astea stupide. dar pna la umra ce baiat care te iubeste.ar facea asa cva.si faza cu id`urile face.asa nmai ca sa afle ce mai simti u pentru el.eu zk mai bine sa-l uiti. o sa gas un baiat care t merita cu adevarat!
asa e sfatul meu :*
sper ca te-am ajutat
N-am putut citi ce ai aberat acolo. Oricum, din ce am citit la final, nu mai exista cale de iMpacare (se scrie cu M, nu cu N), dupa o luna de la despartire, mai ales in cazul vostru. Pune mana si invata liMba romana. Si asta se scrie cu M, nu cu N :p
O doamne ma dor ochii dar in final am inteles si concluzia e ca v-ati certat de la o prostie, si ca tineti unul la celalalt dar sunteti incapatanati. daca lui nu i-ar pasa de tine nu te-ar mai pune la probe, asa ca fa tu primul pas, nu se intampla nimic dk incerci
Fara suparare, incearca o carte de limba romana! Tara noastra viitor de aur are !
Merci dar nu stiu ca ma inecrcat de doua ori si acum ieri am fost pe un chat si era si iel era poza lui numele lui dar eu m-am facut ca sunt proasta ca nu stiu ca ie iel si ca nu vad pozele si a zis pe pv cf de fostul tau ce mai sti i-am zis nimic pai uit de o saptamana tot imi zice ca sar inpaca cu tine dar nu stie cum sa faca nare tupeu i-am zis sa-si faca tupeu daca ma vrea inapoi sa faca un efort dupa zice ca mergi tu la iel ca iel nu are tupeu asta si i-am zis de ma vera inapoi face un efort si vine si a zis apoi ca nu vine ca are tupeu si i-am zis pai sa ramana cu tupeu lui si aseara iar i-am cerut web e mes si mi-a dat cum i-am cerut si era de placre in plus ca sasi ia masina si a mai stata sia vb cu mine sia zis ca mai vb draguta dupa ce vin si i-am zis ok sia zis ok vb dupa ce vin daca mai eti i-am zis poate ca eu nu stau pana tarziu sia zis pai vedem noi ce ar insemna asta si mersi mult ca miai ras esti o dulceata te pusy :*:*:*:*:*::*
Mutubal întreabă: