Sincer, si eu sunt indragostita si il iubesc fara masura, suntem de 3 ani impreuna si avem planuri mari, insa de multe ori au fost si certuri si momente in care credeam ca s-a terminat si eram singura si ii simteam foarte tare lipsa, dar dupa o perioada acest dor s-a estompat sa spun asa si mi-am dat seama ca dupa o perioada, mai lunga sau mai scurta, voi trece peste in cazul unei despartiri, si nu spun toate astea pentru ca nu l-as iubi la fel de mult cum il iubesti tu pe respectivul barbat (pentru ca il iubesc enorm de mult) insa timpul vindeca orice, asa este... Ati avut perioada voasta buna care te-a facut sa te simti foare bine cu el si sa te obisnuiesti sa vorbesti/stai cu el, la un momentdat iubirea devine obisnuinta si mai putin iubire, (cred in iubire) dar cu timpul avem nevoie de persoana care ne-a facut sa ne simtim bine, care ne-a aprins acea scanteie. In primul rand este nevoie sa purtati o conversatie sincera si serioasa in legatura cu relatia voastra, sa ii spui tot ce te deranjeaza si ce vrei de la relatia voastra, iar daca nimic nu se schimba dupa, eu cred ca cel mai bine ar si sa il uiti sa lasi timpul sa iti vindece ranile, altcineva v-a aparea cand nu te astepti. Pe de alta parte...el este intr-o relatie cu alta femeie si are un copil, asa vrei sa incepa relatia voasta? prin inselat? daca ar parasi-o pe acea femeie, ce te face sa crezi ca nu te-ar parasi si pe tine dupa un anumit timp? Iar alt detaliu, are copil, ai pregatita / dispusa sa cresti acel copil in cazul in care v-a ramane in custodia lui? Sunt mai multe aspecte pe care trebuie sa le analizezi bine inainte de a te grabi din cauza ''focului'' de moment. Parerea mea personala este ca nu merita, crede-ma il vei uita dupa un anume timp, gandeste-te la tine in primul rand si fa ce e mai bine pentru tine.
Bafta!
Lasa-l in pampersii lui, altul nu gasesti? Pierzi timpul cu un om care iti va aduce numai necazuri si-ti va complica viata. Asta vrei?
Situatia in care esti tu trebuie sa aiba un sfarsit fericit, oricare din cele doua variante ar fi finalul ei. Adica trebuie ori sa-l uiti, ori sa-l ti pe viata langa tine. Personal recomand sa-i spui in fata, dupa ce ai selectat deja ipostaza, ori dupa o partida de amor, ori la o intalnire selecta, sau ma rog in parc... oriunde. Spune-i in fata: "ma topesc cand vad ca stai cu prietena ta, te vreau numai pentru mine. Stiu ca asta nu-ti va pica bine, dar vreau si eu sa ma bucur de relatia noastra."
Mult noroc!
Ai spus ca este "insurat", dar nu in acte. Din tot ce ne-ai explicat, am tras o cocluzie sigura ca el doar se distreaza. El e mai mare decat tine, tu esti mai tanara, pentru el este doar o aventura. Cel mai bine te desparti de el, sigur vei gasi baiatul potrivit, insa daca crezi ca te iubeste cu adevarat, singura solutie ar fi sa "divorteze". Bafta!
Depinde cati ani diferența este intre voi si cati ani ai. E o situație complicata dar cel mai bine incerci sa-l uiti pana nu e prea târziu si incepi sa suferi mai rau decat acum.
E genul caruia ii plac aventurile dar de regula aventurile lui nu se intind pe o perioada mai lunga de o saptamana. Aventura noastra e cam lunga...mi-e prea frica sa accept adevarul
Jolidon, fiind tanara, ai facut o alegere. O alegere in care pentru un bgram de fericire, pentru un moment de iubire ai ales sa traiesti cu jumatate dintr-un intreg caci cealalta jumatate este acolo unde locuieste. Tu trebuie sa mergi pe drumul tau indiferent cat "doare". Daca insisti sa accepti situatia ia in considerare ca "folosesti" doar pentru entertainment.
Daca ai avea putin respect fata de tine nu ai sta cu un barbat insurat si mai ales ca are si un copil te inteleg la tine nu te gandesti dar copilul ala ce vina are? ce ti-a facut sa il lasi fara tata? Pai da ramane fara tata daca o lasa pe concubina si te ia pe tine.Atunci copilul ala va creste cu tata poate doar in acte ca familia lor nu o sa mai existe.(da stiu daca nu cu tine atunci pentru alta tot o va lasa, da dar nu o sa te simti vinovata ca ai destramat o familie)Dar nu te gandesti ca poate in viata asta o sa ai si tu un copil ti-ar conveni sa il cresti singura, din simplul motiv ca se baga o femeie oarecare cu pretextul ca nu poate sa traiasca fara iubitul tau? O fi bine? Sa sti ca nu este asa usor sa cresti fara unul dintre parinti.Eu zic sa te gandesti mai bine la ce vrei sa faci, dar sunt convinsa ca pana la urma o sa te paraseasca el pentru ca siigur tu nu vrei sa il lasi.Sincer nu stiu cum poti sa stai cu el, cand sti ca sta si cu tine si cu altele nu iti este frica ca te poti imbolnavi? si nu, nu te judec ma bucur doar ca nu suntem toti la fel.In final decizia iti apartine doar tu stii ce vrei sa faci cu viata ta daca vrei sa iti gasesti un barbat care sa fie numai al tau sau vrei sa fi in continuare a 5 a roata de la caruta.Numai bine
Stiu mai bine decat crezi cum sta treaba cu familiile fara un parinte sau chiar fara amandoi. Nu stii cine este Jolidon si cum a trait, dar te asigur ca daca o femeie nu ar putea trai fara iubitul meu as fi pe deplin constienta ca e vina lui pentru ca un barbat care este intr-o relatie pe care o respecta si in care si-a pus toata dragostea nu cucereste alte femei. O aventura de o noapte, doua, trei, inseamna o aventura dar cand isi construieste o alta relatie? Atunci cu siguranta problema este la el :-)
Timpul le va rezolva pe toate, lasa-l pe el sa decida, asa iti vei da seama dac atine cu adevarat la tine
Ar trebui sa iti dai seama ca din cauza ca e si insurat si mai are si un copil, el s-a folosit de tine. Nu mai sta pe ganduri si uita-l. Nu te mai gandi la el, nu merita. Asta e sfatul meu, dar singurul sfat care ar trebui sa il asculti este cel dat de inima ta, ea stie mai bine ce simti pentru el si ce e mai bine pentru tine. Te pup! Pa, pa!
Viata e plina de alegeri, unele bune, altele nu. Toti regretam cate ceva mai devreme sau mai tarziu. Eu nu regret pentru ca am invatat ceva din aceasta experienta si stiu ca de acum inainte nu voi repeta greseala. Am ajuns sa ma indragostesc de el pentru ca el "avea usa deschisa". El s-a dat la mine, el s-a purtat dulce, copilaresc si matur totodata si am picat prada tentatiei si am gresit si recunosc si imi pare rau :-)
Buna Eu nu te judec, nu imi mai sta in caracter, am invatat destule.
Pari o persoana destul de buna si inteligenta.Acum raspunsul meu...pai stiu cum e sa simti ca nu poti trai fara o persoana, dar...gandeste-te ca si el ar putea face ceva,el acum este impreuna cu doua femei pana la urma, daca erai tu in locul acelei femei?
Nu stiu cum este situatia, poate ca nu se inteleg poate ca asa e sa fie, ca ei sa stea impreuna, au si un copil.E cam complicata situatia...Cati ani aveti? Si cat a durat?
Am ales. Primul impuls a fost sa il aleg pe al tau dar ma doare prea rau ultima parte ))) cu entertainmentul ))
Lasa-l tu curvulita in pace langa copilul si consoarta lui. Ai sa fi si tu femeie cu copii si ai sa vezi ce inseamna ca o parasuta mica sa-ti sufle barbatul. Mai bine iti dadea ala HIV si nu mai umblai tu cu fofoloanca pe la oameni insurati. hai sictir.
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: