anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dimi! De fapt pentru mine nu e deloc bunasad
Am avut o noapte cumplita, am fost la un pas sa ma sinucid, am avut cutitul in mana, aproape de inima dar n-am avut curajul s-o fac.
Totul a inceput aseara cand iubitul meu, care e plecat peste hotare de 9 luni, m-a anuntat ca nu mai poate veni in vara asta acasa din cauza ca si-a pierdut buletinul, el fiind minor si trebuiesa vina aici cu maiksa dar ea munceste.Peste putin timp implineste 18 ani si cred ca o sa-si faca buletinul acolo.
Prima oara am crezut ca glumeste dar n-a fost asa.Era adevarat, nu mai vine...crying
L-am asteptat 9 luni, imi doream atat de mult sa-l ating, sa-l sarut, sa ma ia in brate, sa-mi spuna ca ma iubeste si acum...nu se mai intoarce niciodata.
Nu mai suport, plang incontinuu...simt ca nu mai am niciun rost sa mai traiesc.Chiar daca e departe de mine, am ajuns sa-l iubesc mai mult decat pe mine iar fara el nu pot.
Cred ca o sa mai astept putin sa vad ce se intampla, ma gandesc ca poate totusi vine, stiu.ma mint singura darr...doar asa mai sunt in viata acum.
Iar daca nu vine, eu n-o sa mai fiu...
Simt ca nu mai pot... aveam atata nevoie de el, D-zeu stie cate nopti am plans pentru ca nu era langa mine atunci cand aveam nevoie.
Dar traiam cu speranta ca intr-o zi il voi vedea din nou...acum simt cum ma sting incet...
Voi ce credeti ca ar trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
| Cătălina a răspuns:

Tu chiar crezi ca el este singurul baiat cu care vei sta toata viata, crezi ca o sa stai non-stop sa urli dupa el? Esti atat de tanara... Viata te va pune la mari incercari ca sa vezi daca rezisti, tu nu trebuie sa te dai batuta. Lupta. Nu ai motive? Parintii tai, rudele si prietenii tai care abia asteapta sa va distrati impreuna, oamenii care ti-au dat viata le vei fi vesnic recunoscatoare, nu ai de ce sa iti iei viata pentru un simplu EL. EL pleaca si vine. Reactia ta este perfect normala, e de inteles, esti cu moralul la pamant, ai sufletul sfasiat... Dar toate trec si vin. Maine cand te vei trezi dimineata vei vedea totul cu alti ochi. Viata nu ti se poate opri la el. Gandeste-te ca nu te merita, nu-ti merita lacrimile, nici el si nici nimeni. Daca te iubea asa cum o faci tu, facea orice e posibil omenesc sa vina la tine.
Draga mea, capul sus si zambeste!

16 răspunsuri:
| DeeaBlondiii a răspuns:

Fatoo esti tanara traiesteti viata la maxim:Xnu merita sa te sinucizi...:*

| Karisma a răspuns:

Oanna draga, sa-ti spun sincer nimeni nu merita lacrimile tale.Gindestete la el dar fara sa te sinucizi.Gindeste partea buna ca isi va face buletin si va veni.Iar daca simti ca nu mai poti atepta incearca sa dai o sansa si altui baiat poate cu timpul amintirea se va sterge.Eo prostie sa te sinucizi pentru un baiat.Gindestete daca iti pui friu zilelor ce vor gindi parintii tai? oamenii care tin la tine intradevar.Crede-me am fost in locul tau, si macar bine ca m-am trezit si am realizat ca daca imi pun capat zilelor va suferi si el dupa mine si cei dragi mie. Succes si citeste-mi sfatul, si indeparteaza cutitul ala de linga tine!

| BomBonika_9617 a răspuns:

Lumea nu se invarte doar in jurul luistraight face
pffai de capu meu cand am citit ce ai scris uh acolostraight face
nici nu-mi vine sa credstraight face
nu te-ai gandit cata suferinta lasa-i daca faceai gestu ala. iubitului tau dar mai ales parintilorstraight face
de ce nu iti faci alt iubit iar la asta sai sp ca sa ramaneti amici ff bunistraight face
spune-i ca nu mai suporti ca e distanta asta mare si ca nu l-ai mai vazut de 9 luni.straight face
mai sp ca nu-ti plac rel la distanta...straight face si ca ai acc pe asta doar ca il iube mult mult de totwinking dar nu mai rezistiwinking
bine...parerea mea uh faci ce simti si ce crezi ca e bine pentru tinewinking:*
FUNDA plsbig grinbig grinbig grin?:X

| AnneMarie_7701 a răspuns:

Fii optimista, capul sus! Cum ai zis si tu in curand va face 18 ani si isi va face pasaport...Sigur,o sa il mai vezi poate la toamna.Cine stie? Si sa stii ca daca nu il vezi o vara nu e sfarsitu lumii! Traiesteti viata la maximhappyFii bucuroasa, si nu uita oricand se poate intoarce! Azi iti spune ca numai vine, si peste o saptamana vinehappyAi incredere in tine! Dupa parerea mea cred, ca esti o fata frumoasa, inteligenta nu trebuie sa te sinucizi!happy

| xAlice a răspuns:

Idem DeeaBlondiii. Inteleg ca il iubesti,dar poate va veni,si chiar daca va dura mai mult, treiesteti viata pana atunci, nu merita sa-ti iei viata pentru el.Gandestete : daca el va veni intr-un final si va afla ca esti moarta.Cum se va simti? mai bine asteapta,distreazate,continuati viata, iesi in oraS, nu cred ca se va supara daca vei fi fericita.Doar,chiar daca nu va vedeti, nu va auziti, prin telefon sau pe mess? puteti avea ceva prin care sa comunicati. Sper ca te-am ajutat.
so...Don`t worry, be happy happy

| love_1456 a răspuns:

Cel mai bine este sa te linistesti in primul rand, gandeste'te ca nu esti singura fata in situatia asta si ca viata nu se termina la un singur baiat, esti tanara si cand iti vei da seama ca mai ai multe de trait ii vei multumi Lui ca ti'a dat putere sa mergi inainte

| Dav7id a răspuns:

Inca e totul la timp,sa astepti daca tu vrei,sa mergi mai departe, daca nu vrei, dar vezi ca nu ai alta solutie.Nu trebuie neaparat sa cauti scurtaturi,nu le vindeca timpul,dar iti mai "amortesc" gandurile pe care le ai acum si in timp se sterg,e greu,dar in definitiv,timpul le face pe toate.Da-ti mai multa rabdare tie,gandurilor tale,inca esti cu gandul la el,acum nu e momentul sa grabesti lucrurile si sa incerci sa recurgi la ce ai vrut tu sa faci, inca e totul in timpul lui, doar deschide ochii spre ce e in jurul tau si cel mai important la tine.schimba-ti felul de a gandi, chiar daca crezi ca nu poti, gasesti o solutie pana la urma.Salut Oanna! Si fii bine!

| IlegalSmile a răspuns:

Draga mea esti inca tanara de ce vrei s a te duci?
Asteapta o sa vina...gandeste'te ca el ar fi langa tine si ti'ar spune ca totul e bine. Daca vrei sa te sinucizi e treaba ta dar faci o mare greseala happy
Sa spunem ca te sinucizi oare prietenul tau o sa sufere mai mult decat suferi tu? Acesta e un raspuns greu... daca te iubeste cu adevarat ar suferi mult.
NU TE MAI GANDI LA ASTFEL DE TAMPENII SA TE SUINUCIZI SAU NU MAI STIU CE... asteapta intr'o zi tot va veni!

O zi buna! Bafta!

| Suka_8621 a răspuns:

Lumea nu se invarte doar in jurul lui! sa fi sigura de asta, crezi tu ca el va fi alesul tau pentru o viata? nu iti spun eu! Viata e frumoasa, azi plangi iar maine poti fi cea mai fericita! nu uita Dumnezeu ti-a dat viata si TU nu ai nici un drept sa ti-o iei! Daca El a vrut ca prietenu tau sa nu mai vine.e un motiv...nimic in lumea asta nu se intampla fara motiv.Capul sus.gandestete.daca el plange atat. daca el ar incerca sa faca ce ai facut tu...Parerea mea e sa iti vezi tu frumos de viata ta.Esti tanara.si timpul nu asteapta pe nimeni! O zi buna iti doresc!

| cLeILa a răspuns:

Da ce mai astepti, baga cutitul ala odata...nu mai putem noi astea de la TPU de tine, omoarate cine nu te lasa.macar aii 18 ani? eu nu prea cred. daca iti trebuie p...a si barbati si amanti si iubiti asta e viata, asa ca nu te opreste nmeni sa nu te omori ADIO SI CONDOLEANTE

| bnad a răspuns:

Daca face in curand 18 ani o sa aiba posibilitatea sa vina sa te vada. Buletinul il costa in jur de 100 EUR la ambasada Romaniei, si in vreo 2 saptamani o sa-l primeasca.
In plus afla ca poti sa-l vizitezi chiar tu chiar daca esti minora. Poate veni si el chiar daca nu va implini 18 ani pana la sfarsitul vacantei. In ambele cazuri, oricare dintre voi va trebui sa fie insotit de o persoana majora care sa apara intr-o declaratie data de unul din parinti sau de ambii parinti.
http://www.dreptonline.ro/utile/conditii_calatorie_minori_hotarare.php.
Pentru mai multe detalii sunati la ambasada.
Daca va iubiti, o mica intamplare nu ar trebui sa stea in calea voastra.
ORICUM CEA MAI MARE PROSTIE E SA VREI SA TE SINUCIZI PENTRU CA NU POTI SA TE INTALNESTI CU PERSOANA IUBITA.
E O MARE PROSTIE SA TE SINUCIZI, DAPAI LA O VARSTA ASA FRAGEDA SI PENTRU UN BAIAT.
Oricum incearca sa vorbesti cu o prietena buna despre asta, incearca sa vorbesti cu mama ta. Nu te gandi ca daca te sinucizi, se vor rezolva toate. Cineva apropiat te poate ajuta sa uiti de micile probleme prin care treci, iti poate indrepta atentia catre alte lucruri fromoase... etc. Prea multe sfaturi de la persoane pe care nu le cunosti care au fiecare idei diferite nu prea ajuta.

| dOaReU_2106 a răspuns:

Stii... poate abia acum iti dai seama daca tine cu adevarat la tine si daca nu mai vrea sa vina nu are rost sa plangi pentru el...
stiu ca ti-e greu si ca sinti ca ai vrea ca viata ta sa nu mai continue pentru ca nu mai are nici un rost dar gandeste-te ca nu ai de ce sa renunti la viata din cauza lui. chiar nu te gandesti cat de mult rau iti faci daca continui asa? nu se merita, pe bune. incearca sa te linistesti si sa sa faci altceva ca sa uiti dar vezi sa nu o iei pe cai gresite. bafta si multa rabdare ca o sa treaca! :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-am gandit si mai bine si am impresia ca ma minte.Acum o saptamana mi-a spus ca mai are putin si vine, si ca de-abia asteapta.Iar ieri mi-a spus ca a pierdut buletinul acum 3 sapt.Sunt multe chestii care nu se leaga.
Park vad ca ma trezesc cu el la poarta...Doamne-ajuta sa fie asa.
Va multimesc tuturor pentru sfaturi si vreau sa stiti ca m-am mai calmat.

| AnneMarie_7701 a răspuns:

Sunt mai mult ca sigura ca te minte!straight face Hai sa iti spun si de ce! Tu ai zis ca acum o saptamana vroia sa vine si ca moare de nerabdare dar, daca ai fost atenta bine peste o zi ti-a spus "Mi-am pierdut pasaportul acum 3 SAPTAMANI! Nu are cum! Daca isi pierdea cu adevarat pasaportul ti-ar fi zis de saptamana trecuta! Asculta-ma bine nu are cum sa piarda pasaporul acum 3 saptamani si sa zica dupa care ca de abia astepta sa vina!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda,stiu ca ma minte,dar chiar daca nu vine, eu o sa incerc sa-l uit, sa nu ma mai gandesc incontinuu la el.Stiu ca o sa-mi fie greu dar cu timpul il voi uita...

| fixpix a răspuns:

Esti nebuna laughing