Poate exagerezi tu gandindu-te la lucruri care nu sunt adevarate, poate exagereaza ea abordand un astfel de comportament. Parerea mea e ca nu ar trebui sa te grabesti in a o judeca.Se prea poate sa fi fost un gest necugetat, involuntar, poate i-a scapat mana unde nu trebuia. Inainte de a le spune altora ce crezi tu, vorbeste deschis cu ea despre aceste lucruri, incearca sa lamuresti situatia. Nu te va ajuta cu nimic daca ii spui dirigintei, cum vad ca ai mai fost sfatuita, ba mai mult, consider ca ai inrautati situatia fara rost. Apeleaza la aceasta metoda doar daca temerile tale se adeveresc.
Bună dimneța, @ScandaL! Adunați-vă toate fetele în situația asta, prindeți-o la mijloc și obligați-o să vă asculte. Spuneți-i că dacă nu încetează veți aborda subiectul la dirigenție și vă veți anunța părinții. Asta este metoda pe care o vad eu a fi utilă pentru a vă liniști "specimenul tandru".
De a o para dirigintei nu e o solutie pentru ca ea tot o sa continuie...dar dupa parerea mea cred ca ar trebui sa stai la o discutie mica cu cea...despre c se intampla.si dc are asemenea apucaturi.
Cum a spus si dragoswooow...e posibil sa aiba o alta orientare.sti ce vreau sa zic. Deci parerea mea este sa mergeti un grupulet(4 fete) la diriginte si sa-i spuneti.
ClassyMadafaca întreabă: