anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot excita o fată prin vorbe?
Ce cuvinte trebuie rostite prin vorbe pentru ca persoana iubită să se excite sau să aibă hormoni?
Cum se poate excita o fata mult mai repede?
Care sunt pașii pentru ca fată să se excite mai repede ce trebuie făcut?
De unde îmi dau seama dacă o fată este excitată sau are pofte de dragoste și sex?

Răspuns Câştigător
| AliTheo18 a răspuns:

Prin vorbe: ''Bby, daca as fi langa tine mi-as plimba limba pe gatul tau, sanii tai, pe corpul tau, pana jos. Te'as tranti de perete si ti'as rupe hainele cu dintii. Tot ce vrea e sa-ti simt corpul fierbinte lipit de al meu''. Acum depinde,daca vrei sa o exciti prin telefon, gen, ori... daca e langa tine. Daca e langa tine, pentru inceput, trebuie sa o saruti, O iei incet.Iti lipesti corpul de al ei.O strangi tare.Incepi sa o pipai cu mainile pe corp.Si te joci cu limba pe corpul ei. Daca vrea sex? Pai, probabil ca-ti va da semne. O sa te sarute incontinu.Se arunca pe tine. Se uita la tine mereu.Iti cere sa o pupi.Cam asa.Nu stiu sincer! Sper ca ti-am putut fi de ajutor! Ti-am dat niste raspunsuri rapide. Succes cu fata!

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru AliTheo18):

Cat de jos sa plimbe limba?surprise

| AliTheo18 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Jos.depinde cat vrea sau cat ii permite si ea sa coboare el. laughing)

7 răspunsuri:
| TheImpaler a răspuns:

Cu ajutorul experienteiwinking
de ce aveti toti impresia ca e vreo formula matematica de agatat, excitat, dat la buba....etc?

| TheImpaler a răspuns:

Eu am zburat mult timp din floare in floare ca sa invat ce ceri tu acolo.
numai cand imi aduc aminte de cata munca am facut, parca nu ti-as zice tie secretele meseriei...

| AliTheo18 a răspuns:

Tu esti un clown pe TPU. laughing am vazut mai multe raspunsuri. ofof.nu mai fi asa rau. laughing)

| madalinfindrihan a răspuns:

Cam asa 'Bby, daca as fi langa tine mi-as plimba limba pe gatul tau, sanii tai, pe corpul tau, pana jos. Te'as tranti de perete si ti'as rupe hainele cu dintii. Tot ce vrea e sa-ti simt corpul fierbinte lipit de al meu''. Acum depinde, daca vrei sa o exciti prin telefon, gen, ori... daca e langa tine. Daca e langa tine, pentru inceput, trebuie sa o saruti, O iei incet.Iti lipesti corpul de al ei.

| AliTheo18 a răspuns (pentru madalinfindrihan):

Dc furi? urat! laughing inseamna ca-ti place ce-i acolo. laughing)winking