Prin vorbe: ''Bby, daca as fi langa tine mi-as plimba limba pe gatul tau, sanii tai, pe corpul tau, pana jos. Te'as tranti de perete si ti'as rupe hainele cu dintii. Tot ce vrea e sa-ti simt corpul fierbinte lipit de al meu''. Acum depinde,daca vrei sa o exciti prin telefon, gen, ori... daca e langa tine. Daca e langa tine, pentru inceput, trebuie sa o saruti, O iei incet.Iti lipesti corpul de al ei.O strangi tare.Incepi sa o pipai cu mainile pe corp.Si te joci cu limba pe corpul ei. Daca vrea sex? Pai, probabil ca-ti va da semne. O sa te sarute incontinu.Se arunca pe tine. Se uita la tine mereu.Iti cere sa o pupi.Cam asa.Nu stiu sincer! Sper ca ti-am putut fi de ajutor! Ti-am dat niste raspunsuri rapide. Succes cu fata!
Cat de jos sa plimbe limba?
Jos.depinde cat vrea sau cat ii permite si ea sa coboare el. )
Cu ajutorul experientei
de ce aveti toti impresia ca e vreo formula matematica de agatat, excitat, dat la buba....etc?
Eu am zburat mult timp din floare in floare ca sa invat ce ceri tu acolo.
numai cand imi aduc aminte de cata munca am facut, parca nu ti-as zice tie secretele meseriei...
Tu esti un clown pe TPU. am vazut mai multe raspunsuri. ofof.nu mai fi asa rau. )
Cam asa 'Bby, daca as fi langa tine mi-as plimba limba pe gatul tau, sanii tai, pe corpul tau, pana jos. Te'as tranti de perete si ti'as rupe hainele cu dintii. Tot ce vrea e sa-ti simt corpul fierbinte lipit de al meu''. Acum depinde, daca vrei sa o exciti prin telefon, gen, ori... daca e langa tine. Daca e langa tine, pentru inceput, trebuie sa o saruti, O iei incet.Iti lipesti corpul de al ei.
Dc furi? urat! inseamna ca-ti place ce-i acolo. )