anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună dimineața. Vreau să le pun și eu o întrebare băieților : Cum s-ar îmbraca o fată ideală pentru voi?
Și fetele ar putea să răspundă cu o ținută care le place foarte mult și în același timp este decentă.
Dau fundiță + multe mulțumiri.

8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Mie cel mai mult imi place cand se imbraca in costum de baie, sau in dessu-uri. Dar cum nu poti merge asa decat cand esti acasa sau pe podium...
Imbraca-te decent. Nu cred ca exista nici 1 din 10 baieti caruia sa-i placa ca dupa prietena lui sa intoarca capul toti golanii si sa fluiere dupa ea. Chiar daca el insusi intoarce capul (aaa, este cica ceva biologic...). laughing

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Pentru mine nu conteaza asa mult hainele. daca sunt curate si calcate e ok.
niste blugi si un tricou/o camasa sau ambele...

| Deliadelias a răspuns:

Buna :*.
Pai iti voi spune tinuta cu care ma voi imbraca azi :*.
O bluzita pe'o parte crem, niste blugi (pana, stramtii pe mine ) putin taiatii dar nu tare, si o pereche de opincute cu fundita crem happy... Eventual imi voi lua si geaca de piele, ca este un pic frigut afara puppy dog eyes.hee hee

| FuckTWorld a răspuns:

Conteaza sa fie ingrijita si curata, daca ii saraca si nu are bani pentru haine, daca ii fata ideala, nu tin cont de imbracamintea ei.Nu discrimenez oamenii dupa imbracaminte si banii, conteaza caracterul persoanei pentru mine.Nu uita ca nu esti emblemele pe care tu le bei, le conduci, le fumezi, nu ii sfida pe altii cu etichetele, cine se afiseaza cu aparentele poate sa para doar ceea ce nu e.Nu imi trebuie toate besinoasele cu pandantive D&G si gentii hermes fakuri si au gesturi de dive si ele nu au banii sa treaca strada.Numai bine!

| tonynegrui a răspuns:

In chiloti ceas! laughing

| bakero a răspuns:

Imbracamintea ideala pentru o fata este aceea care ramane cel mai mult pe ea!winking

| AnkuLokaa a răspuns:

Vă mulțumesc mult! :*