Eu zic sa ii propui sa fiti impreuna, ce o fi o fi nu ai nimic de pierdut, oricum din descrierea ta si din gesturile ei reisese ca te place. succes.
Foarte frumos te-ai descris si ai descris-o si pe ea Invit-o in parc sa fiti doar voi 2 si marturiseste-i sentimentele tale si poate si ale ei coincid :X Mult succes in dragoste!
Parerea mea e ca te place, dar nu stie ce vrei tu de fapt. Probabila si ea are aceeasi teama ca si tine, de a fi refuzata. Sfatul meu e sa-i spui ceea ce vrei de fapt seara cand o conduci acasa. Asa o sa fiti doar voi doi. Si daca te refuza...asta nu e o rusine. Bafta!
Sti ce se intampla de cele mai multe ori in cazuri ca astea?! creierul tau se minte! ceea ce simti pentru ea te ace sa vezi numai lucruri bune. Oricum nu vreau sa te descurajez ci chiar te sfatuiesc sa o intrebi, insa contrar a ceea ce spune SlimShady, eu cred ca ar trebui sa ii spui foarte in serios ( sa nu stai cu ochii pe cer, mainile in buzunare, nu glume, fara ras sau mai stiu eu ce).
Si inca ceva: nu o intreba: "vrei sa fi prietena mea", prima data(indicat chiar deloc); intreab-o daca simte pentru tine ceva mai mult decat pentru un amic (iar daca te intreaba de ce, ii explici exact situatia, evitand sa ii spui direct ca vrei sa fie prietena ta-isi va da seama si singura)
Cat despre partea cu simtitul prost, chiar nu ai de ce: dragostea e un sentiment nobil; nu poate fi provocat batand din palme!
Bafta!
Sa o luam cu inceputul, tu spui ca inainte se purta cu tine in alt mod in care se comporta acum, si ai mai spus ca este o inclinatie spre mai bine(sa spun asa). Din cate ne-ai povestit, cred ca ar trebui sa incerci sa-i spui si dupa aia, daca te refuza, sa te muti la alt liceu (glumesc). Din cate am inteles din cate ai spus tu, si ea, cred ca este atasata de tine, nu as merge pana la iubire. Din cate observ ea se intelege mai bine cu tine cand nu sunteti la cursuri. De ce nu o intrebi cu un spirit subtil, de gluma, sa nu para ca tu ai vorbit f serios, si vezi ce spune. Daca spune nu, tu ar trebui sa spui "Stiu doar bateam campi sau cava de genu", daca spune da, asta tine numai de tine si de firea ta. Sper ca ti-am fost de folos.
@SlimShady - Spre asta tind si eu sa cred.
O sa incerc ce ai zis.Mi-ai fost intr-adevar de mare ajutor.
Sa va de-a D-zeu sanatate
Scuza-ma ca iti raspund la intrebre tot cu o intrebare dar din ce am citit faci ore de logica...deci esti la profilul stiinte sociale.Cum e la acest profil? Si scuze inca odata de abatere
Iti multumesc pentru raspuns...Si in general pe ce materii se axeaza cel mai mult profilul stiinte sociale? Romana? Civica? Istorie? etc? Multumesc anticipat...din nou
Mutubal întreabă: