Eu zic sa nu te stresezi, eu sunt baiat, am 20 de ani si incă sunt virgin, nu imi e rusine cu asta, sunt in aceeasi situație ca tine dar am inceput sa mă invăț, va veni timpul cand vom face si noi acel pas!
Nu trebuie sa astepti ci sa iti schimbi comportamentul. Vrei relatie serioasa dar te comporti ca si cum ai vrea aventuri. Schimba intsi ceva la tine daca vrei sa apara acel baiat special
În primul rând, ar trebui să lucrezi puțin la look.
Apoi, să cauți acolo unde ar putea fi acei băieți pe care i-ai putea considera buni să încerci a avea o relație cu ei. Sigur nu prin cluburi.
Ai fi mai fericita daca te-ai ruga lui Dumnezeu ca la timpul pe care El il cknsidera potrivit sa aducă în viata ta persoana care El știe ca e potrivita pentru căsătorie.
Asa e la fete, ele se simt atrase doar de baiatul pe care il apreciază din toate punctele de vedere, fizic, inteligenta, personalitate, e o prostie sa te arunci in relatii doar ca sa fii in rand cu lumea. Eu am fost virgina pana 23 de ani la casatorie, si inainte ca sotul meu sa se arate interesat de mine, interesul si incercarea altora de a se apropia imi trezeau scârbă.
Virginitatea e darul primit de la Creator pentru a fi daruit numai partenertenerului de casatorie. Sunt recunoscătoare soțului meu ca a refuzat toate ofertele anterioare pentru ca vrut sa păstreze totul pentru soția lui, a vrut si el ca această minune sa ne lege numai pe noi.
Le dorim din tot sufletul aceleași lucru si copiilor nostri.
Observ ca s-a inteles gresit, am specificat ca ies prin cluburi si cum arat doar pentru a nu fi catalogata ca o pers care nu socializeaza, majoritatea ati dedus ca ies in cluburi pentru a agata . Obisnuiesc sa mi petrec timpul liber si la meciuri, am vb si cu fotbalisti, pur si simplu toti baietii care ma atrag vor doar aventuri.
Sa stiti ca mereu o fac si Ii multumesc! Uitandu ma la prietenele mele care schimba partenerii ca pe sosete ma ia groaza. Sunt de moda veche intr-un fel cand vine vorba despre asta si ma respect prea mult, de asta nici nu mi-am dat voie sa intru intr o relatie doar de dragul de a avea una. Astept momentul potrivit, dar uneori ma gandesc ca o sa ajung sa l iau pe ultimul de pe raft.
Ma indoiesc ca e asexuala. E doar o persoana care vrea ceva stabil dat e atrasa de baieti care nu pot oferi stabilitate si se plange ca e singura Nu e singura si pana la o varsta e normal
Pentru baietii mai mici recomand sa inchiriezi o duba si sa cumperi o punga cu bomboane!
E un decalaj intre ceea ce vrei si ceea ce faci.
Spui singura ca esti "genul ala mai piți", "Din cauza aspectului mai toti baietii ma vedeau ca pe o aventura".
Tot tu spui "ma respect prea mult"
E o contradicitie aici. Intelegi?
E una sa te respecti si sa ai grija de aspectul tau, alta sa arati ca o piți. Asta ca sa lamurim aspectul fizic.
Apoi spui "imi plac doar baietii mai mici decat mine, care nu cauta nimic serios, cei mai mari mi se par ft plictisitori. "
Ai incercat sa dai o sansa baietilor de seama ta? Cu acelasi nivel intelectual ca si tine, cu aceleasi preocupari.
Sa stii ca sentimentele nu apar la prima intalnire. Ele apar pe parcurs, apar dupa ce deveniti macar putin intimi (saruturi, imbratisari) Dar daca tu nu ai rabdare, nu stie nimeni cum vei gasi dragostea.
Da, pentru o persoana care vede ce am scris pare contradictie, dar nu sunt exagerata, am specificat si mai sus ca am scris acel termen de piti doar pentru a fi mai explicita, imi voi pune o poza de profil ca sa vad daca se mai face aceasta sesizare poate sunt mai ciudata, insa daca nu simt din prima, nu mai simt nicicand. Am dat sanse, am incercat cu toate genurile de baieti, studenti, sportivi etc. Eu imi doresc acel gen de relatie pe care toata lumea o are in adolescenta, mie mi-a lipsit, evident ca nu o pot primi de la o pers de 25 de ani pentru ca toti sunt satui de copilarisme. Singurul care mi ar putea oferi afectiunea asta sunt baietii de liceu, pentru ca imi ofera foarte multa atentie, interes, au si tupeu, dar gasesc si subiecte de discutie, nu asteapta sa ii bag eu in seama sau eventual sa le aduc si flori, asa cum sunt cei de la facultate ) se holbeaza la mine, dar nici ca mi ar spune ceva
Iar te contrazici.
" Singurul care mi ar putea oferi afectiunea asta sunt baietii de liceu"
"baietii mai mici decat mine, care nu cauta nimic serios"
Deci ce afectiune cauti tu, de la baieti care nu cauta nimic serios?
Eu zic sa iti pui ideile un pic in ordine, sa te gandesti bine ce-ti doresti si sa-ti aliniezi actiunile cu dorintele.
Cauta sa iti faci un grup de fete cu care sa iesi mai des, trebuie sa iti spui de la inceput intentiile.
Cine te iubeste te va astepta.
Păi nu e chiar așa cum spui tu.
Părerea mea este că ar trebui să cauți băieți cam de vârsta ta sau mai mari ca tine.
Iar un alt aspect este să-ți schimbi look-ul, ca să nu mai fii prost înțeleasă de potențialii parteneri.
Nu te mai afișa cu look de piți dacă tu ești mironosiță în pat și la suflet.
Încearcă să nu ieși foarte mult în evidență prin poze cu goliciuni, pentru ca băieții să nu te creadă gold-digger, sau o tipă vrednică doar de o aventură pasageră.
Încearcă să-i atragi pe oameni mai mult prin caracter și prin ceea ce spui, nu prin aparențe înșelătoare.
Spor!
Da-te la minori de 16 ani, numai vezi sa nu afle garda ca ai belit pelicanul