Daca nu a ejaculat, sansele sunt mai mici, insa exista. Asta se intampla pentru ca, inainte de ejacularea propriu-zisa, se elimina un lichid seminal, numit si "picatura placerii", care poate sa fie atat de putin incat el sa nu simta. Acest lichid contine spermatozoizi viabili, care pot f bine sa fecundeze un ovul. Asta ca sa nu mai spun de infectiile care se pot transmite astfel. Alegeti impreuna, daca sunteti un cuplu stabil, o metoda contraceptiva potrivita voua.
Am NEVOIE DE AJUTOR Buna, am o intrebare.nu te supara... EU AM LUAT ANTICONCEPTIONALE TIP DE UN AN, imi venea ciclu regulat, pana acum o luna cand le-am intrerupt. luna trecuta mi-a venit in 15... si am notat pe calendaruil menstrual.ca am metoda calendarului in mobil. problema e ca am facut-o cu prietenul meu, cu o zi inainte de ciclu si a lasat in mine, duminica in 12. mie luni in 13 rebuia sa imi vina si uite ca acum suntem in 17 si nimica te rog.am nevoie de ajutor.
Is casatorita, deja mi-o venit menstruatia.Mai e posibil sa fiu insarcinata? dupa menstruatie, cate zile sunt nefertile? da inainte de menstruatie? va multumesc!
Mutubal întreabă: