| ubi a întrebat:

Buna dimineata! Am facut sex inainte de ciclu cu vreo 6 zile da nu o ejaculat. Pot sa raman insarcinata? Am ciclu regulat din 31 in 31 de zile, durata de 3-4 zile.astept raspunsu dumneavoastra.Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Daca nu a ejaculat, sansele sunt mai mici, insa exista. Asta se intampla pentru ca, inainte de ejacularea propriu-zisa, se elimina un lichid seminal, numit si "picatura placerii", care poate sa fie atat de putin incat el sa nu simta. Acest lichid contine spermatozoizi viabili, care pot f bine sa fecundeze un ovul. Asta ca sa nu mai spun de infectiile care se pot transmite astfel. Alegeti impreuna, daca sunteti un cuplu stabil, o metoda contraceptiva potrivita voua.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, dar sansele sunt foarte foarte mici.

| yoanna73 a răspuns:

Totu e posibil, dar nu cred. stai linistita.

| Florinna a răspuns:

Stai linistita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am NEVOIE DE AJUTOR Buna, am o intrebare.nu te supara... EU AM LUAT ANTICONCEPTIONALE TIP DE UN AN, imi venea ciclu regulat, pana acum o luna cand le-am intrerupt. luna trecuta mi-a venit in 15... si am notat pe calendaruil menstrual.ca am metoda calendarului in mobil. problema e ca am facut-o cu prietenul meu, cu o zi inainte de ciclu si a lasat in mine, duminica in 12. mie luni in 13 rebuia sa imi vina si uite ca acum suntem in 17 si nimica te rog.am nevoie de ajutor.

| ubi explică:

Is casatorita, deja mi-o venit menstruatia.Mai e posibil sa fiu insarcinata? dupa menstruatie, cate zile sunt nefertile? da inainte de menstruatie? va multumesc!