| Anyaptc a întrebat:

Buna dimineata! Am o mica problema.Pe data de 4 martie mi-a venit menstruatia si pe data de 7 mai aveam putin, iar pe 8 maroniu spre deloc. Pe data de 8, mai pe dupamiaza, am avut contact sexual protejat cu iubitul meu.Totul ok, nu mai aveam absolut nimic. Acum o ora si jumatate aproximativ, am avut iar contact.La un moment, iubitul meu a patruns mai adanc si am simtit o mica usturime (probabil nu eram destul de lubrifiata). Cand m-am dus sa ma urinez am vazut sange deschis (gen urina combinata cu acel sange, rosu deschis).M-am panicat, m-am spalat si dupa ceva timp am mers sa mai urinez putin.In timp ce urinam, ma uitam cu oglinda si observam ca sangerarea vine din vagin.M-am panicat foarte tare. La ceva timp am avut si diaree (acum nu stiu daca o avea legatura). Periodic mai verific cu un servetel intim sa vad daca mai curge.
Stiu ca e posibil sa revina putina menstruatie dupa, dar nu rosie.Bine, nu a fost cantitate mare de sange si am dat cu degetul sa miros, nu miroase a sange de rana.
A mai patit vreo fata asa? Va rog frumos sa nu ma luati in ras, sunt foarte panicata.
La momentul de fata vad ca nu mai curge nimic.Sa introduc un ovul si sa astept pana maine sa vad daca mai sangerez?

1 răspuns:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cel mai probabil, partenerul tau ti-a atins cervixul.
A lipsit preludiul si nu erai suficient pregatita.
E posibil sangerarea sa fie mensturala, dar e posibil sa fi fost ranita.

Mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.