| Andreyuts92 a întrebat:

Bună dimineața, am o vecina mai bătrânică, ma refer la vreo 56 de ani, soțul ei a murit acum cam vreo 3 ani, mereu cand ma vede pe afara îmi tot spune sa vin la ea sa bem o cafea si pe scara blocului la fel imi face ochi dulci când ma vede, recunosc că îmi plac si mie puțin femeile mai mature dar nu știu ce să fac, voi ce ați face in situația mea?

9 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai in primul rand, dar daca 92 e de la anul tau de naștere ar trebui să iti vezi de treaba pentru ca ar putea sa iti fie mama.

| mihai69 a răspuns:

Ce să fac? Aș întreba-o ce cafea are...winking

| TheGentleman a răspuns:

Măi băiete, nu fii prost și nu îți face scenarii inutil. Dacă te invită la o cafea nu înseamnă neapărat că vrea sex. Înseamnă că vrea să converseze cu tine, să mai alunge singurătatea etc. Doamne... Sex peste tot, la orice mișcare...

| GouDidodino a răspuns:

Pune vanata pe ea, ce contează ca e mai im vârsta, daca pe tine te atrage, dă-i sa mearga

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Câți ani ai?

| Emilian65 a răspuns:

Sa mergi sa bei o cafea si apoi poate faceti si voi ceva ce ea nu a mai facut de cel putin 3 ani.

| Eteda a răspuns:

Doamne, sunteti atat de disperati in cat ati... si o gaina. Poate sa fie mama ta. poate femeia te vede ca pe un fiu, si o fi singura... cauta sa mai converseze. Ce minte bolnava aveti unii!

| Xanor a răspuns:

Vina o data la ea la cafea si vezi ce se intampla

| Adrian_Oprea_1972 a răspuns:

Eu cu prima femeie am făcut a fost mai mare că mine cu 30 și ceva de ani